av_solaires_proteger_femme_enfant_plage_1x1 577x577

Stap 1: Bescherm uw huid tegen de zon.

Het heeft geen zin om te mikken op uw aftersunroutine als u het belangrijkste tijdens de blootstelling bent vergeten: bescherming, onze slogan. Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: blootstelling aan de zon is nooit neutraal, en daarom is het essentieel uw huid te beschermen met kleding en een zonbescherming met een hoge SPF.  Dit is de enige manier om de risico's op zonneschade en huidveroudering te beperken: zonnebrand, bruine zonnevlekken of huidkanker.

Stap 2 Spoel uw huid goed af.

Zout en chloor hebben de neiging de huid uit te drogen, dus is het belangrijk dat u zich afspoelt nadat u van het strand komt of uit het zwembad komt om de resten chloor, zand, zout en filters van zonbescherming op de huid weg te werken. Hydratatie begint ook onder de douche: om de huid diepgaand te rehydrateren en te voeden, wast u zich bij voorkeur met een neutrale overvette zeep met neutrale PH, geen bijtende zeep. Vergeet niet uw haar grondig uit te spoelen om irritatie en uitdroging van de hoofdhuid en de lengtes te voorkomen.

 

av_solaires_rincer_douche_femme_plage_1x1 473x473

ZONNEPRODUCTEN

Hoe kiest u uw aftersun?

De textuur

Net zoals u uw zonnebescherming kiest, is het belangrijk om uw aftersun te kiezen op basis van uw huidtype en voorkeur. Wat hebben zonbescherming en aftersun gemeen? Antioxiderende en ontstekingswerende eigenschappen om de effecten van de zon op de huid te verzachten.

Huidtype

Het huidtype Het wordt gekozen naargelang het huidtype, gevoelig, reactief of vet. Olie, melk, crème, het is aan u om te beslissen welke concentratie u wilt gebruiken, afhankelijk van uw voorkeur en de noden van uw huid. Als ze beschadigd is, met kleine schilfertjes, wordt de voorkeur gegeven aan een rijke crème voor een diepe voeding. Als de huid al goed gehydrateerd is, kan een melk of olie voldoende zijn.
 

 

VRIENDELIJK (EN DESKUNDIG) ADVIES

We hydrateren (ook) van binnenuit

Vergeet niet om te drinken om u te verfrissen en te hydrateren na blootstelling aan de zon. Kies water, koude soepen en gazpacho's boven suikerhoudende dranken en frisdranken, die minder dorstlessend zijn. Aanbevolen wordt om gemiddeld 1,5 liter water per dag te drinken.

Ook de bijdrage van de voeding tot het herstel van de huid na de zomer mag niet worden onderschat. Door te kiezen voor een evenwichtige voeding, rijk aan fruit en groenten, voorzien we het lichaam dus van de antioxidanten die de huid nodig heeft om zich te regenereren.

In hetzelfde gamma

ONZE OPLOSSINGEN OM DE HUID TE KALMEREN NA DE ZON

Eau Thermale Avène huidverzorgingsproducten om de huid te kalmeren na de zon

Thermaal Water van Avène Spray

Thermaal Water van Avène Spray

Kalmeert - Herstelt de huidbarrière

Terug naar boven