Verzorging voor baby's

Verzorging voor baby's

De babyhuid is kwetsbaar en delicaat. Wij bieden u babyproducten die voldoen aan een zeer veeleisend kwaliteits- en tolerantiehandvest. Voor een babyverzorging zo zacht als een liefkozing!

Filter de producten
Filter de producten

16 Resultaten "Verzorging voor baby's"

UW HUID
UW HUID

Wees gerust, een goed behandelde luieruitslag verdwijnt in 3 tot 4 dagen.

ONTDEK OOK

Welke producten moet ik kiezen voor mijn baby?

Welk product moet ik gebruiken om mijn baby te wassen?

Voor uw jonge kinderen moeten verzorgingsproducten die allergenen, irriterende stoffen of hormoonontregelaars bevatten, worden vermeden. Ook conventionele zepen zijn te agressief voor de huid van een baby.

De Avène laboratoria hebben daarom twee assortimenten hygiëneproducten voor baby's ontwikkeld met een minimalistische samenstelling, zonder parfum of zeep, voor een perfecte tolerantie:

  • Het assortiment om baby's met een droge tot zeer droge huid te wassen.
  • Het assortiment Xeracalm A.D verwijdert de onzuiverheden van het lichaam en het haar van baby's die last hebben van jeuk en eczeem.

Welk product moet ik gebruiken om mijn baby te verschonen?

Zuigelingen worden de eerste weken bijna tien keer per dag verschoond, daarna 4-5 keer per dag. Het kiezen van aangepaste en ultra-tolerante babyverzorgingsproducten is dus essentieel om uw kleintje te beschermen tegen roodheid, irritatie en luieruitslag.

Praktischer dan zalf:Avène Thermaal Water hydrateert en verzacht het gezicht en het lichaam van uw baby in één enkel gebaar. Bonus: afspoelen is niet nodig! Het is het ideale product om mee te nemen in uw luiertas om uw baby ook onderweg te kunnen verschonen . Als uw kind last heeft van roodheid op de billetjes, is de Cicalfate+ Beschermende herstellende crème ideaal om de irritatie te verzachten.

Gewoon een paar druppels op een wattenschijfje druppelen en zachtjes aanbrengen, tot in de plooien van de armen en benen.

Welk verzorgingsproduct voor baby's?

Bij de geboorte is de huid van pasgeborenen nog niet volgroeid en dus zeer kwetsbaar tegen aanvallen van buitenaf en ongeschikte cosmetische stoffen .

Bovendien scheidt de huidbarrière van zuigelingen minder talg af dan die van volwassenen, waardoor de opperhuid vatbaar is voor dehydratatie en droogheid.

Daarom is het essentieel om de huid van uw baby dagelijks te hydrateren met een hypoallergene crème zonder parfum. Onze babyproducten zijn ook ontwikkeld om in te spelen op veelvoorkomende pathologieën bij peuters:

Voor gebruik 's morgens en 's avonds, dit babyproduct verdient zeker zijn plaats op de luiertafel. Profiteer van deze hydraterende behandeling om uw baby te masseren : een belangrijke handeling bij de verzorging tussen moeders, vaders en hun baby's.

Het thermaal waterAvène vervolledigt elk huidverzorgingsritueel met een anti-irriterende en verzachtende werking.

Voor hardnekkige huidproblemen na het verlaten van de kraamafdeling raden wij u aan een kinderarts te raadplegen voor een gepersonaliseerde dermatologische behandeling .

Welke zonverzorgingsproducten voor baby's?

Ongeacht hun huidskleur hebben baby's een dunne, kwetsbare huid die zo veel mogelijk tegen blootstelling aan de zon moet worden beschermd door kledij, een hoed en een parasol.

Een jonge huid heeft een laag melaninegehalte en is bijzonder kwetsbaar voor de ultraviolette stralen van de zon. Zo vormen zonneproducten met SPF 50+ een aanvulling op de bescherming van kledij op plaatsen die mogelijk ook worden blootgesteld.

Onze laboratoria hebben een assortiment zonneproducten . Ontdek deze in de volgende texturen: melkspray en crème

 Voor de huid die sterk reageert op cosmetica bevatten onze minerale zonnefilters geen chemische filters en zijn deze geschikt voor het hele gezin, zelfs voor pasgeborenen.

Terug naar boven