av_anti-age_femme_cinquantaine_radieuse_16x9_v1
Samenvatting van het dossier

Huidveroudering

UW HUID

WAT U MOET WETEN

Vrouwen die een anti-aging verzorging gebruiken

Vrouwen krijgen te maken met leeftijdsgebonden huidproblemen

Rimpels zijn een bezorgdheid voor 1 op de 2 vrouwen

1. Arcane Research studie, februari 2020
2. Arcane Research studie, februari 2020
3. Arcane Research studie, februari 2020

Wat als we huidveroudering in perspectief zouden plaatsen? 

Laten we bij het begin beginnen. Huidveroudering begint vrij vroeg, rond de leeftijd van 25 of 30 jaar. Na verloop van tijd vernieuwen de cellen zich minder snel. Het resultaat: een doffe teint en dehydratatie die, indien niet gecorrigeerd, de deur openzetten voor de eerste rimpels.

Alsof dit nog niet genoeg is, verliest de huid geleidelijk haar strakheid, elasticiteit en stevigheid. Dit wordt veroorzaakt door interne verschijnselen (hormonen, biologische klok...) maar ook door externe factoren zoals blootstelling aan de zon of roken. 

Uiteraard is veroudering – in het algemeen en van de huid in het bijzonder – onvermijdelijk. Maar het is heel goed mogelijk om de impact van de tijd op een eenvoudige en natuurlijke manier te vertragen. Door huidveroudering te aanvaarden en te begrijpen, kunnen we ons richten op de meest geschikte anti-aging verzorging. Afhankelijk van het geval kunnen deze verzorgingsproducten nieuwe tekenen van veroudering voorkomen en zelfs minder zichtbaar maken.
 

title

UITGELEGD

Beter begrijpen voor een aangepaste verzorging

av_anti-age_femme_senior_4x5_v1 472X650

Huidveroudering begrijpen

Huidveroudering is voor iedereen verschillend. Het is een reactie op interne persoonlijke en externe factoren die we nu goed kennen. Wat gebeurt er met onze huid na verloop van tijd?

Ontdekken
av_anti-age_femme_senior_visage_application_creme_4x5_v1 472X600

Huidveroudering voorkomen

Het goede nieuws is dat het mogelijk is om vroeg te handelen om de tijd te vertragen. Laat u niet verrassen. Aangepaste verzorging, cosmetische routine, goede dagelijkse gewoonten... Wij leggen u alles uit. 

Ontdekken

ONZE OPLOSSINGEN OM HUIDVEROUDERING TE VOORKOMEN

De Eau Thermale Avène verzorging werd ontworpen om u goed in uw vel te voelen
av_hyaluron-activ-b3_pack_texture_range_post_1_16-9_3282770153217_3282770153170_3282770153101

HYALURON ACTIV B3

De nieuwe Hyaluron Activ B3 lijn stimuleert de celregeneratie op lange termijn, dankzij een combinatie van twee actieve bestanddelen die de levensduur bevorderen: niacinamide en hyaluronzuur Ontdek de volledige lijn
Terug naar boven