b2_av_peaux-sensibles_femme_visage_16x9_v1
Samenvatting van het dossier

Gevoelige tot overgevoelige huid

WAT U MOET WETEN

67%

van de vrouwen denkt dat ze een gevoelige huid hebben¹

30 jaar

de gemiddelde leeftijd waarop de eerste symptomen van rosacea zich voordoen²

Overgevoeligheid treft vooral vrouwen

1. Arcane Onderzoek 2018

2.National Rosacea Society

De gevoelige en overgevoelige huid reageert disproportioneel sterk op bepaalde factoren die voor deze huidtypes erg ingrijpend zijn. Roodheid, trekkerig gevoel, tintelingen of verhitting: de gevoelige huid kan op deze manier reageren op een temperatuursverandering of op het gebruik van een irriterend, slecht verdragen cosmetisch product.

Wanneer u een overgevoelige huid hebt, ervaart u dagelijks ongemakken en wordt de levenskwaliteit aangetast. Als uw huid intolerant is, kan ze nergens tegen en reageert ze plotseling en buitensporig op elk moment van de dag. Als ze allergisch is, zal ze snel reageren en jeuk en een branderig gevoel veroorzaken.

In alle gevallen is het ongemak reëel, en ziet het er esthetisch niet te fraai uit! Gelukkig is het mogelijk om de gevoelige of overgevoelige huid te kalmeren en te beschermen met huidverzorgingsproducten die inspelen op de hoge eisen van een dergelijke huid.

title

ONTCIJFERING

BETER TE BEGRIJPEN OM BETER TE KALMEREN

av_peaux-sensibles_irritations-cutanees_visage_1x1 472x472

Gevoelige huid

De gevoelige huid is zowel kwetsbaar als onvoorspelbaar. Het is soms moeilijk om de roodheid, tintelingen of het trekkend gevoel van uw gezichtshuid onder controle te houden.

We geven u graag advies om uw huid en haar reacties beter te begrijpen om haar langdurig te kalmeren
av_peaux-sensibles_visage_femme_europeenne_1x1 472x472

Overgevoelige en intolerante huid

Mensen met een overgevoelige en intolerante huid hebben vaak het gevoel dat ze nergens tegen kunnen. Standaard cosmeticaproducten, koude, vervuiling: dat alles tast de huid aan. Het haast voortdurende oncomfortabele gevoel heeft een grote impact op het dagelijkse leven.
\n 

Inzicht in de redenen van de gevoeligheid en oplossingen
av_peaux-sensibles_acne_rosacee_1x1 472x472

Roodheid en rosacea

Een stressaanval en u bloost " als een tomaat " ? Is uw gezicht meer diffuus of meer plaatselijk rood geworden? Voor mensen die last hebben van flushes of aanvallen van rosacea, is roodheid nochtans niet het noodlot.
 

Alles wat u moet weten over roodheid en de verschillende soorten rosacea

Onze oplossingen voor de overgevoelige huid

De Eau Thermale Avène huidverzorgingsproducten ontworpen om u beter in uw oncomfortabele huid te laten voelen
AV_ Antirougeurs_Day Soothing Cream-Spray_social_post_3282770203554_HD
Deze Antiroodheid Dagcrème kalmeert, vervaagt en voorkomt roodheid op de huid. De zachte en fluweelzachte textuur is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en doet de huid de hele dag zacht en comfortabel aanvoelen. Antiroodheid JOUR Kalmerende crème SPF30 ontdekken
Terug naar boven