We staan u bij vanaf dag 1.
"Baby

"Baby

We staan u bij vanaf dag 1.

Niets is zo gevoelig als de huid van uw baby. Ze is nog steeds kwetsbaar waardoor ze niet voldoende verdediging en natuurlijke bescherming kan bieden. Het is dus belangrijk deze gevoeligheid te respecteren. Die kan namelijk worden aangetast door irriterende verzorgingsproducten, hard water, koude en wind en de wrijving van te ruwe kleding.

Onze productlijnen Cicalfate, XeraCalm A.D, TriXera NUTRITION, Cold Cream, SUN en Thermaal water zijn geselecteerd op hun mildheid en hoge verdraagbaarheid. We bieden u hiermee een oplossing die perfect is aangepast aan elke behoefte van de huid van uw baby, van de hygiëne tot meer specifieke verzorging. Zo kunt u uw baby de zachtheid bieden die hij/zij verdient.

BABY

DAGELIJKS VERZORGING

TriXera NUTRITION Reiniger en Voedende melk

 • Aangepaste formules om de huid van zuigelingen langdurig te hydrateren
 • Nutrifluide-texturen voor gemakkelijke toepassing

We staan vanaf dag 1 klaar voor de hygiëne van uw baby met het TriXera NUTRITION-assortiment. De producten zijn ontwikkeld voor de droge tot zeer droge babyhuid. Ze reinigen de huid zacht en voeden haar langdurig. 

Ik reinig op milde wijze
DAGELIJKS VERZORGING

BABY

ZEER DROGE HUID MET NEIGING TOT JEUK

XeraCalm A.D Wasolie en Relipiderende Balsem

 • De hoogwaardige oplossing om de babyhuid te kalmeren
 • Op maat gemaakte formules voor de kwetsbare, jeukende huid 

De droge tot zeer droge babyhuid met neiging tot atopisch eczeem en jeuk behandelen we vanaf de eerste dag met het XeraCalm A.D-assortiment. Deze producten met een hoge tolerantie werken onmiddellijk in op het jeukende gevoel en helpen de huidbarrière van de baby te versterken.

Ontdek onze bondgenoot voor comfort
ZEER DROGE HUID MET NEIGING TOT JEUK
Uw huid

Uw huid

Voorkomen en behandelen van luieruitslag

Wij houden van deze kleine momenten met onze baby op de luiertafel. We aanvaarden dan ook niet dat luieruitslag deze momenten bederft!

Ontdekken
Uw huid

Uw huid

hoe puistjes te herkennen en te behandelen?

Zit de huid van uw kleintje onder de waterpokken? Geen paniek. Als u het juiste doet, wordt dit snel een slechte herinnering die geen sporen zal nalaten.

Ontdekken

BABY

IRRITATIES EN VERZORGING VAN HET LUIERGEBIED

Cicalfate+-crème met beschermende en herstellende werking & de herstellende opdrogende spray

 • Onmiddellijke verlichting van kleine irritaties bij de baby 
 • Een herstelde huid na 48 uur1

Voor de babyhuid die gevoelig is voor huidirritatie en roodheid, staan we u vanaf dag één bij met het Cicalfate+-assortiment. Deze producten bevorderen het herstel van de oppervlakkige lagen van de opperhuid en voorkomen de groei van bacteriën voor een zachte en gezonde huid. 

Herstellen van een verzwakte huidGenezing bevorderen
IRRITATIES EN VERZORGING VAN HET LUIERGEBIED

BABY

ZONBESCHERMING

Intense Protect 50+

 • Een ultra-veilige formule voor de hoogste bescherming 
 • Een zeer waterbestendige formule om veilig van de zomer te genieten

Voor de babyhuid, die zeer fijn, ultragevoelig en kwetsbaar voor UV en blauw licht is, staan we u al vanaf dag één bij met Intense Protect 50+. Onze nieuwe ultra-efficiënte zonverzorging garandeert een uitgebreide zonnebescherming om uw huid in alle veiligheid te beschermen. 

Ontdek de ideale bescherming voor de allerkleinsten
ZONBESCHERMING

EN WOORDJE VAN DE EXPERT

De huid van een baby is veel kwetsbaarder dan de onze. De barrièrefunctie is nog niet volgroeid, de doorlaatbaarheid is groter, de pH-waarde is minder zuur. De babyhuid heeft dan ook nood aan aangepaste verzorgingsproducten, met formules die een hoge tolerantie hebben.

In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

Thermaal Water van Avène Spray

Thermaal Water van Avène Spray

Kalmeert - Herstelt de huidbarrière

Cold Cream Crème

Cold Cream Crème

Voedt - Beschermt

Ik ben op zoek naar een Baby-product voor

ONZE EXPERTISE VOOR HET WELZIJN VAN BABY'S

De huid van uw baby heeft al onze aandacht (en veel zachtheid) nodig

Met onze deskundigheid in combinatie met onze compromisloze focus op veiligheid en werkzaamheid, staan de Avène Dermatologische Laboratoria altijd aan uw zijde om de gevoelige huid van de allerkleinsten (en de alleroudsten) te verzorgen.

De babyhuid is dunner, doorlaatbaarder, fragieler en kwetsbaarder. Ze heeft dan ook speciale aandacht nodig. Als antwoord ontwikkelden we kalmerende en verzachtende producten. Die producten zijn specifiek afgestemd op hun kwetsbare huid, volgens farmaceutische normen.

Rijk aan Thermaal water van Avène, met unieke voordelen, zijn onze producten:

 • gemaakt met een minimum aan ingrediënten;
 • geselecteerd voor hun zachtheid en hoge tolerantie;
 • zonder alcohol;
 • en getest onder pediatrische en dermatologische controle.

Met de garantie dat alleen veilige en gezonde formules worden gebruikt, hoeft u uw baby alleen maar dicht bij u te houden. We zorgen verder voor de gezondheid en het comfort van zijn huid vanaf de eerste dagen van zijn leven. .

 

av_bebe_page-gamme 2

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

De babyhuid is veel kwetsbaarder dan de huid van volwassenen:
De verschillende lagen van de huid zijn dunner, waardoor de barrièrefunctie nog niet optimaal werkt.
De babyhuid is erg doorlatend, waardoor ze sneller uitdroogt.
De huid heeft een minder zure pH-waarde en is daarom vatbaarder voor irritaties.
De melanineproductie is zeer laag, waardoor de huid erg kwetsbaar is voor UV-stralen.

Onze lijnen Thermale water Spray, Cicalfate, XeraCalm A.D, TriXera Nutrition, Intense Protect 50+ en Cold Cream zijn getest onder pediatrisch en dermatologisch toezicht. Ze zijn perfect afgestemd op de specifieke behoeften van de babyhuid.
Hun formules bevatten een minimum aan ingrediënten die werden geselecteerd om hun zachtheid en hoge tolerantie. Ze bevatten geen alcohol noch kleurstoffen en profiteren van de unieke deugden van het meest natuurlijke ingrediënt, het Thermaal water van Avène.

In geval van luieruitslag wast u best de billetjes van uw baby met een mild product met een fysiologische pH-waarde, zoals de XeraCalm A.D Lipidenherstellende reinigingsolie. Dep de huid van uw baby daarna zorgvuldig droog.
Verstuif vervolgens wat Thermaal Water van Avène Spray over de huid heen om de verzachtende werking te versterken.
Breng ten slotte de Cicalfate+ beschermende en herstellende crème aan, om de geïrriteerde huid te kalmeren en het herstel ervan te bevorderen. Gebruik de Cicalfate+ Uitdrogende herstellende spray in het geval van een rode, vochtige huid.
Vraag uw arts of apotheker om advies.

¹Tolerantie- en doeltreffendheidsonderzoek onder dermatologisch, pediatrische en gynaecologisch toezicht, bij 248 personen met oppervlakkige huidirritaties, 2 toepassingen per dag gedurende 21 dagen.

Terug naar boven