Wat als u zich zou verzoenen met uw huid met neiging tot acne?

Cleanance

Wat als u zich zou verzoenen met uw huid met neiging tot acne?

Uzelf bevrijden van acne en puistjes: dat vinden wij bijzonder belangrijk. Cleanance blijft zich al 30 jaar inzetten voor alle huidtypes met acne en neiging tot acne.

De vette of acnegevoelige huid van tieners of jongvolwassenen zuiveren, corrigeren, versterken en mooier maken. Wij bieden u een compleet assortiment dat doeltreffendheid en een hoge tolerantie garandeert, alleen of in combinatie met een medicinale behandeling. Geef niet op, het gamma van huidverzorgingsproducten Cleanance is uw beste bondgenoot in deze strijd!

Cleanance Exfoliërend serum A.H.A.

Cleanance Exfoliërend serum A.H.A.

NIEUWE ANTI-IMPERFECTIE HUIDVERZORGING

  • Nieuw huideffect vanaf 10 dagen¹
  • Minder onzuiverheden, poriën en vlekken¹

Cleanance Exfoliërend serum AHA is een doeltreffende, zintuiglijke behandeling. Het is het 1e serum met natuurlijke zuren die krachtiger zijn dan
salicylzuur..
De formule, die bestaat uit een gepatenteerd* duo van zuren, is doeltreffend bij puistjes, vlekken en poriën.staat uit een gepatenteerd* duo van zuren, is doeltreffend bij puistjes, vlekken en poriën.
Gemaakt met slechts 10 ingrediënten, waarvan 99,8% van natuurlijke oorsprong, respecteert het de gevoelige huid.

ONTDEK
Cleanance Exfoliërend serum A.H.A.

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Op vlekken en onzuiverheden

10 dagen

De huidtextuur wordt verfijnd in slechts 10 dagen¹

1,5x

effectiever dan salicylzuur²

99%

ingrediënten van natuurlijke oorsprong

1 - Praktijktest - 74 vrijwilligers - 's ochtends en/of 's avonds aangebracht.
2 - Ex-vivotest, model op explantaat, waarin de effecten van melkzuur + barnsteenzuur op de hardheid van de hoornlaag van de huid worden vergeleken met die van salicylzuur, in vergelijkbare concentraties

CLEANANCE

Cleanance Comedomed Concentraat tegen onzuiverheden

DE VERZORGING TEGEN ONZUIVERHEDEN

Vermindert puistjes en mee-eters in slechts 7 dagen¹ 
Beperkt het terugkomen van nieuwe puistjes
Cleanance Comedomed is zowel een intensieve als een diepreinigende behandeling voor puistjes en mee-eters. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten tegen puistjes, vermindert het niet alleen puistjes, maar werkt het ook bij de wortel om het terugkomen ervan te beperken. Resultaat? De helse cyclus van puistjes is doorbroken! 

ONTDEK DE KRACHTEN
Cleanance Comedomed Concentraat tegen onzuiverheden

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn verzorging tegen onzuiverheden, de held!

N°1

Acnebehandelingen in de apotheek en op voorschrift⁴

90%

Anti-recidieve werking⁵

-45%

Onzuiverheden vanaf twee maanden⁶

3 Tolerantie- en doeltreffendheidsonderzoek onder dermatologisch toezicht bij 51 personen, tweemaal daags gebruik van Cleanance Comedomed gedurende 56 dagen. 4 Comedomed 30 ml - Nr. 1 op de markt van anti-seborroïsche producten in de apotheek. IQVIA Phar- matrend Pharmaone - Market 83A Anti-seborrheic producten in apotheken in Frankrijk - oktober 2019 - naar waarde Comedomed 30 ml-N°1 in apotheken, op de anti-seborrheïsche markt voorgeschreven door artsen. IQVIA-Xponent Pharmaone -in apotheken in Frankrijk - Maand november 2019 - in waarde - marktbereik : Anti-seborrheïsche producten (klasse 83A). 5 Internationale waarnemende klinische studie, 90% van de patiënten zonder terugkerende acne op T6 maanden, (definitie van recidieven volgens GEA≥3-protocol dat de inname van orale of lokale medicatie vereist), 48 personen, 2 keer gebruik per dag van enkel Cleanance Comedomed gedurende 6 maanden. 6 36 personen met lichte tot matige onzuiverheden. Vergelijkende klinische studie (groep tweemaal daags behandeld N=18), controle groep (N=18) gedurende 56 dagen. *Patenten aangevraagd

Tieners, jongvolwassenen, ouders van tieners: jullie zijn niet de enigen die met acne te maken hebben. Puistjes zouden geen probleem mogen zijn, ongeacht uw leeftijd. Meer dan ooit ondersteunen de Dermatologische Laboratoria van Avène u met het Cleanance-huidverzorgingsgamma. 

En omdat we ons volledig bewust zijn van de psychologische gevolgen die ze kunnen hebben, zijn we er ook om de littekens te genezen die onzichtbaar zijn voor het blote oog.

Om uw levenskwaliteit te verhogen, delen wij enkele alledaagse tips die voor elke leeftijd gelden en alles kunnen veranderen!

Cleanance

DE MUST-HAVE TEGEN PUISTJES

Cleanance reinigingsgel

  • Nieuwe formule om de huid zachtjes te zuiveren
  • Verwijdert talg, glans en onzuiverheden op lange termijn

De reinigingsfase van het gezicht: dit is de basis van de verzorging van de huid met imperfecties! Cleanance Reinigende Gel zuivert en matteert de huid zonder haar te beschadigen. Hij verwijdert op milde wijze de onzuiverheden die zorgen voor verstopte poriën (stof, vervuilingsdeeltjes, make-up) en vermindert overtollig talg dat puistjes veroorzaakt voor een zuivere en frisse huid.
 

Mijn huid zuiveren

DE MUST-HAVE TEGEN PUISTJES
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES...

Ontdek al onze oplossingen voor de vette huid met onzuiverheden

Cleanance Matterende Verzorging

Cleanance Matterende Verzorging

Hydrateert - Matteert - Vermindert onvolkomenheden

Ik ben op zoek naar een Cleanance product voor

CLEANANCE: EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

In de kern van dit assortiment

Comedoclastin™

Comedoclastin™

Helpt de omvorming van talgkliertjes in microcomedonen te beperken.

Meer zien

Thermaal Water van Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Met verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.

Meer zien

Dermatologische innovatie tegen onzuiverheden

Een nieuwe comedolyptische troef van veganistische oorsprong: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™, een innovatie met gepatenteerde* eigenschappen, exclusief ontwikkeld door de Laboratoria Pierre Fabre, is afkomstig van mariadistelzaad. 

Dit unieke actieve bestanddeel zorgt voor een ongekende respons bij de behandeling van milde tot matige acne. Het vermindert puistjes en beperkt het opnieuw verschijnen ervan door in te grijpen in een belangrijke fase van het puistvormingsproces, namelijk bij de wortel. Het helpt puistjes tegen te gaan door te voorkomen dat de talgkliertjes veranderen in kleine mee-eters.

Lees meer

av_cleanance_page-gamme_2 577x675
Terug naar boven