Make-up voor de teint

Make-up voor de teint

Een concealer, een couvrance foundation of een crème foundation.. Voor een perfecte teint, een gezonde gloed, of gewoon om uw teint gelijkmatig te maken, is Couvrance uw bondgenoot voor een natuurlijk mooie, stralende teint.

24 Resultaten "Make-up voor de teint"

UW HUID
UW HUID

De herfst is in aantocht, uw huid verandert en u verliest uw mooie kleur. Denk er aan uw make-uptas aan te vullen!

 • 1 (current)
 • 2
 • 1 (current)
 • 2
ONTDEK OOK

Hoe krijgt u een mooie teint?

U kunt uw stralende teint behouden elke dag, zelfs zonder make-up! Op voorwaarde dat u uw huidtype  en u een geschikte verzorgingsroutine toepast:  

 •  's Avonds moet de make-upremover systematisch worden gebruikt, anders riskeert u 's morgens een doffe teint en irritatie van de opperhuid.
 • Maak van de gelegenheid gebruik om de onzuiverheden en talg die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt te verwijderen door uw gelaat te wassen met een zachte reiniger.
 • Scrub uw huid ten minste eenmaal per week om de celvernieuwing te stimuleren en de huid te zuiveren.
 • Breng dagelijks een hydraterende, voedende, matterende of gladstrijkende crème aan in functie van . Het is ook een uitstekende basiscrème voor de teint.
 • U kunt uw dagcrème aanvullen door vooraf een serum aan te brengen dat is aangepast aan uw problematiek (anti-aging, stralende teint, hydratatie...).
 • In geval van ongemak of droogte, kalmeer en hydrateer uw huid intens met een geschikt masker.
 • Om huidveroudering, onzuiverheden zoals bruine vlekken, of bepaalde huidziekten te voorkomen, is het gebruik van een aan uw huidskleur aangepaste zonbescherming essentieel.

Hoe kiest u een foundation?

Om de gevoeligheid van uw huid te respecteren, heeft Eau Thermale Avène langhoudende, niet-comedogene natuurlijke foundations samengesteld met een beschermingsfactor van 20 of hoger.

Kies eerst de textuur van uw make-up voor uw teint op basis van uw huidtype en de mate van onregelmatigheid.

Als uw onzuiverheden immers nogal uitgesproken zijn, kies dan voor een dekkende foundation die uw huid in alle transparantie gelijkmatig maakt, zoals de Couvrance getinte Crèmes met SPF 30.

Als uw kleine gebreken eerder gematigd zijn, kies dan voor een vloeibare foundation waarvan de lichte textuur een natuurlijk make-upeffect zal geven. Net zoals de Getinte Compacte crème is de Couvrance corrigerende Vloeibare Foundation aanbevolen voor de gevoelige huid.

Tot slot, als uw onzuiverheden licht zijn, kan een getinte crème of een getinte zonnecrème perfect zijn om een meer gebruinde teint te krijgen met een natuurlijke finish.

Om kringen, rimpels of plaatselijke onzuiverheden te camoufleren, corrigeert het Beige correctiepenseel met precisie en langdurige doeltreffendheid en laat de huid stralen.

Als u make-upproducten met een hoge beschermingsfactor tegen de zon moet combineren, of als uw huid bepaalde cosmetica niet verdraagt, raden wij u een minerale foundation aan, zoals Compact getint SPF 50.

Hoe make-up op de huid aanbrengen: stappen om de huid op te maken

Camoufleer onzuiverheden met een concealer

Hoewel foundation de teint egaliseert en onzuiverheden camoufleert, kan hij worden gecombineerd met een Couvrance correctiestick om gekleurde onzuiverheden discreet en lichtjes te neutraliseren.

Deze teintcorrectoren camoufleren onregelmatigheden in de kleur: roodheid, kringen, bruine vlekken, littekens, enz. In dit geval is het de eerste stap in de make-up van de huid. Ze kunnen worden aangebracht en verwijderd met de vingertoppen of met een penseel op de betreffende zones.

De teint gelijkmatig maken met foundation

Neem een kleine hoeveelheid van uw vloeibare foundation of getinte crème met een speciaal sponsje en breng de make-up over het hele gelaat aan voor een stralende en gelijkmatige teint, al kloppend met de vingertoppen op de correctie en gladstrijkend over de rest van het gelaat.

Gebruik tot slot de punt van het Couvrance corrigerende penseel om kringen, rimpels, puistjes, .... te vervagen. Eindig met een tikje van uw vinger voor een natuurlijk resultaat.

Sublimeer uw teint met mozaïekpoeder

Om de make-up te fixeren en de huid te matteren, brengt u Couvrance Mozaïekpoeder translucide of lumière over het hele gelaat aan. En om de teint te laten stralen, brengt u een vleugje Mozaïekpoeder Lumière aan op alle zones die u wilt accentueren.

Geen enkele make-up voor een gezonde gloed is compleet zonder de finishing touch van de make-up voor uw teint, die bestaat uit het vormgeven van het gelaat met het . Beter dan een blush kunnen ze met één enkel gebaar de teint sublimeren of een warme gloed geven.

Deze twee teintpoeders kunnen worden aangebracht op de jukbeenderen, het midden van het voorhoofd, het puntje van de kin en de hals om een perfecte teint te krijgen.

De make-up voor de teint fixeren

Na het aanbrengen van uw wenkbrauwpotlood, mascara en gekleurde lippenbalsem om uw make-up te vervolledigen, verstuift u een fijne nevel van Eau Thermale Spray  op het gelaat op 20 cm afstand om de make-up te fixeren. Nu bent u klaar om van uw dag te genieten met een teint die tot de avond houdt!

Terug naar boven