Make-up voor lippen

Make-up voor lippen

Ontdek onze verfraaiende lippenbalsems, onze lipmake-up, die de kleur van een lippenstift en het comfort van een lippenbalsem combineren. Kleur, voeding en glans om zelfs de meest gevoelige lippen te sublimeren.

3 Resultaten "Make-up voor lippen"

ONTDEK OOK

Hoe kiest u uw lippenstift?

Waarom zou ik kiezen voor een getinte lippenbalsem?

Lippenstift is een symbool van vrouwelijkheid dat de schoonheid van uw glimlach accentueert en is een onmisbaar make-upproduct. Dit kleine deel van ons gelaat staat echter ook bloot aan aanvallen van buitenaf, met schrale of droge lippen als gevolg. Precies het tegenovergestelde van het glamoureuze effect dat we zochten!  

 Om dit probleem aan te pakken heeft Eau Thermale Avène een twee-in-één make-up product voor de lippen ontwikkeld, , dat zowel hydrateert als kleurt.

Uiterst gemakkelijk aan te brengen, ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke make-up en toch hun lippen willen kleuren.

De Couvrance verfraaiende Lippenbalsems combineren het pigment van een lippenstift, de verzorging van een lipstick en de glans van een gloss voor een mooie mond, elke dag. De geurloze formule met SPF 20 zonnebescherming is geschikt voor gevoelige en geïrriteerde lippen.

Bovendien zijn ze water-, transfer- en zweetbestendig, zodat ze lang blijven zitten tijdens al uw uitstapjes!

Welke kleur lippenstift moet ik kiezen?

De kleur van uw Couvrance lippenstift wordt bepaald door uw huidskleur, uw humeur en uw oogmake-up:

  • De zachte nude tint  is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een discreet effect of voor vrouwen met zeer zware make-up (smoky eyes).
  • Een roze lippenstift, in dit geval Rose Velours , past bij alle huidtinten en biedt een elegante lipmake-up.
  • De rode lippen met Rouge Éclat zijn ideaal om uw vrouwelijkheid te onthullen of om een lichte oogmake-up te compenseren.

Hoe brengt u make-up aan op de lippen?

Om het dagelijkse leven van de gehaaste vrouw makkelijker te maken, wordt Couvrance verfraaiende Balsem rechtstreeks met de druif aangebracht. Lippenstift opdoen was nog nooit zo makkelijk!

Verdeel de kleur vanuit het midden van de bovenlip, bij de Cupido's boog, naar de mondhoeken toe. Herhaal dit voor de onderlip.

Verschillende malen opeenvolgend aanbrengen zorgt voor een gelijkmatig resultaat en een intensere kleuring van de lippen. Ideaal voor sublieme lippen op een feestje!

Als u toch buiten de lijntjes kleurt, is lipmake-up gemakkelijk te corrigeren met de " make-upgom ". Doordrenk een wattenstaafje met foundation of concealer en gom wat buiten de lijntjes is uit

Voor een vollere mond, tekent u de contouren van uw lippen opnieuw uit met het Couvrance Beige correctiepenseel. Dit oplichtende penseel camoufleert uw onzuiverheden en laat de rand van de lippen oplichten om ze volume te geven en het beter te laten zitten.

Tot slot: make-up voor de mond staat altijd beter op goed verzorgde lippen dan op beschadigde lippen. Zelfs als uw lippenstift lijkt te zijn vervaagd, mag u de reinigende stap 's avonds niet overslaan met een zachte make-upremover die geschikt is voor de gevoelige gezichtshuid. Aarzel ook niet om uw lippen 's avonds of op zondag dat u thuis bent te versterken, te voeden en te hydrateren met een dikke laag .

Hoe zorgt u ervoor dat de make-up op uw lippen de hele dag blijft zitten?

Om ervoor te zorgen dat uw lippenstift of lippenbalsem de hele dag blijft zitten, volgen hier enkele make-uptips:

  • Lijn de lipcontour af met het Couvrance Beige correctiepenseel .
  • U kunt ook een dun laagje Couvrance Foundation over uw hele mond aanbrengen om een basis te leggen waarop de lippenstift beter zal hechten.
  • Verstuif de Eau Thermale Spray op 20 cm van uw gelaat om de make-up te fixeren op de lippen en de rest van het gelaat.

Ten slotte zijn de verfraaiende balsems zo praktisch dat uw make-up snel en gemakkelijk bijwerkt is na een maaltijd of een drankje.

Terug naar boven