Samenvatting van het dossier

Het " Skin Protect " formuleringshandvest van Eau Thermale Avène

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

De inzet van Eau Thermale Avène

Al 30 jaar innoveren de experts van Eau Thermale Avène om u de beste fotobescherming te bieden. Onze zonneproducten worden ontwikkeld volgens farmaceutische normen met 3 prioriteiten: veiligheid, doeltreffendheid en tolerantie. Elk van de ingrediënten in onze producten werd streng geselecteerd en nauwkeurig gedoseerd. Dankzij deze unieke formuleringskunst krijgen wij formules die doeltreffend en stabiel zijn in de tijd. 

In de kern van onze zonneproducten vinden we* : Een gepatenteerd filtersysteem met minimaal 4 zonnefilters voor een zeer brede uvb-uva-bescherming. Een uniek antioxidantencomplex voor een algemene bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Eau Thermale Avène, erkend voor zijn kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen.

*Oranje assortiment SPF 50+ met uitzondering van Sticks, SPF30 en SPF20.

Zeer brede bescherming tegen uvb- en uva-stralen

De Eau Thermale Avène zonneproducten werden geformuleerd om maximale uv-bescherming te bieden dankzij een uniek gepatenteerd filtersysteem dat 4 zonnefilters combineert in geoptimaliseerde verhoudingen om een optimale fotostabiliteit te garanderen. Deze formidabele cocktail werkt tegen alle soorten uv-stralen, ongeacht hun lengte: Uvb-stralen, de belangrijkste oorzaak van zonnebrand en huidveroudering, en uva-stralen.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 Onderhuid 2: Lederhuid 3: Opperhuid 4: Zonnebrandcrème
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Verbeterde bescherming tegen oxidatieve stress

Eau Thermale Avène gaat nog een stap verder in de bescherming tegen de zon door twee complementaire antioxidanten toe te voegen aan haar filtersysteem voor een dubbele bescherming van de cellen: Thialdine en Pre-tocoferyl (nee nee, dit is geen naam van een dinosaurus). Thialdine werkt in op vroegtijdige oxidatieve stress en beschermt onmiddellijk het hart van de cel en zijn vitale bron , de mitochondriën. Pre-tocoferyl, een voorloper van vitamine E, beschermt de celmembranen op lange termijn door zijn aanhoudende afgifte. Samen zorgen ze voor een algemene bescherming van de cellen tegen vrije radicalen, de instabiele enkelvoudige moleculen met een hoge chemische reactiviteit die huidveroudering en andere huidaandoeningen veroorzaken.

 

ONZE EXCLUSIEVE SAMENWERKING MET DE SKIN CANCER FOUNDATION

De rol van preventie is essentieel. Dat is waar onze samenwerking met de Skin Cancer Foundation om draait

Huidkanker komt steeds vaker voor: één op de drie gevallen van kanker is huidkanker. Daarom zetten de Laboratoires Dermatologiques Eau Thermale Avène zich zij aan zij in met de European Skin Cancer Foundation, een vereniging die in 2008 werd opgericht om het publiek te sensibiliseren rond huidkanker, een echt probleem voor de volksgezondheid. Het doel is zowel kinderen als volwassenen te sensibiliseren rond de schadelijke effecten van de zon en hen te informeren over fotobescherming door hen de juiste gebaren aan te leren die zij van jongs af aan moeten stellen, levenslang.

Optimale tolerantie

Optimale tolerantie

Onze zonneproducten worden systematisch getest op zowel hun fotobeschermende werking als hun hoge tolerantie. Zo worden al onze zonneproducten onderworpen aan een dermatologische, oftalmologische en pediatrische controle voor kinderproducten om een optimale huidtolerantie te garanderen, zelfs voor de kwetsbaarste huidjes. De Eau Thermale Avène zonneproducten zijn doeltreffend en veilig en hebben de gave om te kunnen innoveren, om het gemakkelijker en aangenamer te maken ons te beschermen tegen de zon en van elk moment in de zon te genieten. Zodat u nog lang en gelukkig kunt leven..

av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_1x1 577x585

Optimale tolerantie

Onze zonneproducten worden systematisch getest op zowel hun fotobeschermende werking als hun hoge tolerantie.

Zo worden al onze zonneproducten onderworpen aan een dermatologische, oftalmologische en pediatrische controle voor kinderproducten om een optimale huidtolerantie te garanderen, zelfs voor de kwetsbaarste huidjes.  

De Eau Thermale Avène zonneproducten zijn doeltreffend en veilig en hebben de gave om te kunnen innoveren, om het gemakkelijker en aangenamer te maken ons te beschermen tegen de zon en van elk moment in de zon te genieten.

Zodat u nog lang en gelukkig kunt leven..

VRIENDELIJK (EN DESKUNDIG) ADVIES

Als u kiest voor een zonneproduct van Eau Thermale Avène, bent u er zeker van dat u meegeniet van 30 jaar onderzoek en innovatie op het gebied van fotobescherming. Het is belangrijk om het juiste gamma te vinden voor uw huid: 

  • Het oranje assortiment of met biologische filters, voor de gevoelige huid, kinderen of volwassenen
  • Het minerale assortiment, speciaal voor de overgevoelige huid, die geen chemische filters en parfums verdraagt
  • Het assortiment zelfbruiner, voor de gevoelige huid, voor het hele gezin
In hetzelfde gamma

ONZE OPLOSSINGEN GEFORMULEERD VOLGENS HET HANDVEST VAN EAU THERMALE AVÈNE

Eau Thermale Avène huidverzorgingsproducten ontworpen om uw huid te beschermen

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Beschermt - Hydrateert

SPF 50+ Spray

SPF 50+ Spray

Beschermt

SPF 50+ Fluide Sport

SPF 50+ Fluide Sport

Beschermt

SPF 50+ B Protect

SPF 50+ B Protect

Verbetert - Beschermt - verenigt

Terug naar boven