Werkt in op de onderliggende oorzaken van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren.

Werkt in op de onderliggende oorzaken van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren.

Hyaluron Activ B3

Werkt in op de onderliggende oorzaken van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren.

In 2022 lanceert het Dermatologische Labo van Avène een innovatieve aanpak die een revolutie teweegbrengt op het vlak van anti-ageing verzorging: het gaat niet louter om de tekenen van huidveroudering te corrigeren, maar er wordt ook ingewerkt op de oorzaken van huidveroudering. 
Na 6 jaar onderzoek hebben wij verzorgingsproducten geformuleerd die inwerken op verouderde cellen, d.w.z. cellen die worden afgebroken en zo veroudering om zich heen verspreiden. 
De nieuwe lijn Hyaluron Activ B3 stimuleert celregeneratie op lange termijn, dankzij een combinatie van 2 actieve bestanddelen die de levensduur bevorderen: niacinamide en hyaluronzuur.

ONS AANBOD VAN VERZORGINGSPRODUCTEN

Om de oorzaken van huidveroudering bij de bron aan te pakken en celregeneratie te stimuleren

HYALURON ACTIV B3

EEN REGENERERENDE DAGCRÈME

Hyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème

  • Rijk aan hyaluronzuur en niacinamide
  • Maakt de huid glad en corrigeert rimpels 
  • Vormt een uitstekende make-upbasis 

Dit aangenaam en fluweelzacht verzorgingsproduct maakt de huid glad en laat haar onmiddellijk stralen. Dankzij de hoge concentratie aan niacinamide, wordt er ingewerkt op de oorzaak van huidveroudering en wordt de levensduur van de cellen verlengd*.

Ook het eco-design van het product draagt bij aan zijn innoverende karakter: de glazen pot is hervulbaar én recycleerbaar. 
*in-vitrotest met niacinamide

Mijn huid regenereren
EEN REGENERERENDE DAGCRÈME
title

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn verzorging, gewoon onmisbaar!

97 %

Stevigere huid¹

92%

Ingrediënten van natuurlijke oorsprong

15 dagen

om de huid te regenereren²

HYALURON ACTIV B3

EEN REGENEREREND CONCENTRAATµ

Hyaluron Activ B3 Geconcentreerd Opvullend Serum

  • Een geconcentreerde formule met hyaluronzuur en niacinamide
  • Verstevigend effect vanaf 15 dagen*.

Deze doeltreffende formule wordt uitstekend door de huid getolereerd en bevat slechts 8 ingrediënten, waarvan 99,5% aan actieve bestanddelen. Hierdoor kan het product op het volledige gelaat worden aangebracht, zelfs op de meest kwetsbare zones zoals de oogcontour.

De frisse en lichte textuur wordt onmiddellijk geabsorbeerd en zorgt voor een zichtbaar stevigere en vollere huid.
*In-vitrotest met niacinamide

Mijn huid voller maken
EEN REGENEREREND CONCENTRAATµ

HYALURON ACTIV B3

EEN REGENERERENDE NACHTCRÈME

Hyaluron Activ B3 Multi-Intensive Nachtcrème

  • Rijk aan retinal (10x werkzamer dan retinol)
  • Activeert de collageensynthese
  • Verstevigt en regenereert de huid diepgaand

Dit is de nachtverzorging die perfect bij u past. De delicaat geparfumeerde textuur van deze nachtverzorging hult de huid voor een aangenaam gevoel van comfort. Na 15 dagen is de huid hersteld, voelt ze steviger aan en zijn de rimpels opgevuld*

*Tevredenheidspercentage, 70 gebruikers.

Diepgaand herstellen

EEN REGENERERENDE NACHTCRÈME

GETEST EN GOEDGEKEURD

Deze crème laat mijn huid pas echt stralen! De fluweelzachte textuur is zeer aangenaam en vooral niet plakkerig. Het gladmakende effect is bovendien meteen van bij het aanbrengen zichtbaar. Ik gebruik het na het Opvullend Serum, zo blijft mijn huid de hele dag comfortabel aanvoelen. Mijn huid verdraagt de formule zonder problemen, wat niet vaak voorkomt bij doeltreffende anti-ageing producten.

ANNE 46 JAAR7/07/2022
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES...

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

DRIEVOUDIG CORRIGERENDE OOGVERZORGING

DRIEVOUDIG CORRIGERENDE OOGVERZORGING

Vermindert rimpels - Vermindert wallen - Vermindert donkere kringen

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

In de kern van deze lijn

Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht

av_anti-age_ingredient_acidehyaluronique_baspoids_1-1

Deze minuscule molecule trekt in de huid en voorziet haar van natuurlijk hyaluronzuur om zo de huid te verstevigen, voller te maken en rimpels op te vullen

Meer zien

Niacinamide

av_ingredient_niacinamide_1x1

Niacinamide, ook gekend als vitamine B3, stimuleert de cellen en verlengt hun levensduur: dit bevordert langdurig het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Bovendien wordt zowel de zichtbaarheid van rimpels als pigmentvlekken verminderd en de huidelasticiteit verhoogd.

Meer zien

Een complete werking op de volledige huidstructuur

De oorzaken van huidveroudering bij de bron aanpakken: celveroudering

Hyaluron Activ B3 is een wetenschappelijke innovatie gebaseerd op een ontdekking van wereldformaat: cellulaire veroudering. Diep in de huid vormen onze cellen de drijvende kracht achter een jeugdige uitstraling. Jaar na jaar zal deze kracht afnemen en verliezen de cellen hun vermogen zich te vernieuwen. Zij worden vervolgens minder actief (d.w.z. ‘senescent’) en verspreiden dit verschijnsel om zich heen. Zo zal huidveroudering steeds sneller verlopen.  

Het Dermatologisch Labo van Avène is ervan overtuigd dat een doeltreffende anti-ageing werking zowel de oorzaak, als de tekenen van huidveroudering moet aanpakken. 

Onze onderzoekers hebben uitgebreid samengewerkt met professor Lemaitre, een wereldspecialist op het gebied van huidveroudering, om een manier te vinden om dit proces van celveroudering te vertragen of zelfs om te keren. Het resultaat: een exclusieve combinatie van krachtige actieve ingrediënten die diep inwerkt op verouderde cellen en celregeneratie stimuleert. 
De producten in dit nieuwe assortiment bevatten geen controversiële ingrediënten en bestaan voor minstens 90% uit natuurlijke ingrediënten. En niet te vergeten dat ze ook verrijkt zijn met ons Thermaal Water, waarvan de kalmerende en verzachtende eigenschappen ideaal zijn voor de gevoelige huid. 
 

 

av_xeracalm-ad_page-gamme

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen of twijfels? Wij staan u steeds voor u klaar

De Hyaluron Activ B3 verzorgingen zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen waarvan de huid tekenen van veroudering vertoont. De formules werken in op de oorzaak van huidveroudering door de celvernieuwing te stimuleren. Zo worden rimpels gecorrigeerd en zal de huid er steviger en stralender uitzien. Als uw gelaat deze tekenen van huidveroudering vertoont, dan zijn de Hyaluron Activ B3 verzorgingsproducten voor u bestemd.

De producten van Hyaluron Activ B3 zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Bij zeer sterke allergieën of intoleranties raden we aan om de Tolérance lijn of crèmes voor de intolerante huid te gebruiken. In ieder geval raden wij u uw dermatoloog te raadplegen.

De niet-vettige en niet-comedogene textuur van HYALURON ACTIV B3 Multi-Intensive Nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes.

1Instrumentele metingen na 2 maanden na het aanbrengen van Hyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème bij 41 gebruikers
2Resultaten van een zelfevaluatie bij 65 gebruikers na gebruik van de
Hyaluron Activ B3 Celvernieuwende Crème 1 toepassing/dag.

Terug naar boven