Dermatologische verzorging met optimale tolerantie voor alle gevoelige tot reactieve, intolerante of allergische huidtypes.

Tolérance

Dermatologische verzorging met optimale tolerantie voor alle gevoelige tot reactieve, intolerante of allergische huidtypes.

Het dagelijks leven met een reactieve huid wordt beheerst door het onverwachte: ze reageert op alles, zelfs op de meest onschuldige dingen. Er zijn verschillende soorten huidgevoeligheden, waaronder gevallen van ernstige intolerantie waarbij de overgevoeligheid als een grote belemmering wordt ervaren. Maar er zijn ook meer gematigde gevallen waarbij de gevoeligheid gewoon aanleiding geeft tot het verzorgen van de huid voor meer hydratatie, comfort en veiligheid.
\n
\nGelukkig bestaan er oplossingen om je huid te verzorgen, zodat ze weer een zekere vorm van rust vindt!

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

TOLÉRANCE HYDRA-10

Uw huid weet wat ze nodig heeft om op lange termijn gehydrateerd te zijn. Onze experts hebben de samenstelling ervan nagebootst om TOLERANCE HYDRA-10 te creëren. De 1ste biomimetische hydraterende verzorging van 100% natuurlijke oorsprong, rijk aan hyaluronzuur en thermaal water van Avène om uw huid weer vochtig te maken.

Heeft uw huid een tekort aan vocht? Het hydraterende gamma van TOLÉRANCE HYDRA-10 is perfect voor u!  

Onze biomimetische formule is samengesteld uit slechts 10 ingrediënten die 100% van natuurlijke oorsprong zijn en al in uw huid aanwezig zijn om de samenstelling van uw huid na te bootsen. 
\nTOLÉRANCE HYDRA-10 is in perfecte symbiose met uw huid, uw microbioom blijft behouden en u profiteert van 48 uur intense hydratatie.

Het belangrijkste natuurlijke ingrediënt: Hyaluronzuur. In staat om 1000 keer zijn gewicht in water vast te houden, hydrateert het u intens.

 

TOLÉRANCE HYDRA-10

DE REFERENTIE

TOLERANCE HYDRA-10 crème

Ideaal voor langdurige hydratatie van de droge tot zeer droge gevoelige huid

  • Hydrateert de huid intensief gedurende 48 uur*
  • Behoudt het microbioom
  • Bestaat voor 100% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong
  • 0% bewaarmiddelen

Mijn huid hydrateren

DE REFERENTIE
DE HYDRATATIE WAAR DE HUID OP HEEFT GEWACHT

Mijn zorg, deze held!

48u*intensieve hydratatie
100%van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
0%Steriele cosmetica®-bewaarmiddel

Kent u de voordelen van een biomimetische crème?

De huid weet wat goed voor haar is, zij weet hoe zij zich op natuurlijke wijze kan beschermen door haar huidbarrière en zij weet wat zij nodig heeft om gehydrateerd te worden. Dus is zij natuurlijk de beste inspiratiebron voor het ontwerpen van hydraterende crèmes die perfect voor haar zijn.

De hydraterende verzorgingsproducten van TOLÉRANCE HYDRA-10 zijn geïnspireerd op de huideigen samenstelling, behouden uw microbioom en worden zeer goed door uw huid verdragen.

MEER INFORMATIE OVER BIOMIMETISME
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERIELE COSMETICA®

De garantie voor doeltreffendheid en veiligheid

Om de veilige producten te kunnen ontwikkelen die de gevoelige huid zo nodig heeft, ontwikkelden de Laboratoria Pierre Fabre een procedure welke uniek is in de hele wereld en een ware dermocosmetische revolutie betekende: Steriele cosmetica®. Met dit technologische hoogstandje kunnen bewaarmiddelen in cosmetica vermeden worden. De minimalistische samenstelling, de steriliteit van de producten gedurende het hele productieproces en de volledig hermetische verpakking staan garant voor de zuiverheid, onschadelijkheid en doeltreffendheid van onze verzorgingsproducten.

De reeksen Tolérance HYDRA-10 en Tolérance CONTROL werden volgens deze hoogtechnologische procedure ontwikkeld. Daardoor wordt het allerhoogste veiligheids- en tolerantieniveau, dat de hypergevoelige huid zo nodig heeft, gegarandeerd!

ONTDEK

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN ACTIEVE BESTANDDELEN

In de kern van ons gamma

Thermaal Water van Avène

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Met verzachtende en anti-irriterende eigenschappen.

Meer zien
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatologische verzorgingsproducten die de reactiviteit van de hypergevoelige, intolerante en allergische huid onder controle houden.

Sommige vrouwen hebben een gevoelige huid die op alles reageert! Die onvoorspelbare reacties kunnen zeer hinderlijk zijn in het dagelijkse leven.

Een prikkend, trekkerig gevoel en roodheid: de huid kan oncomfortabel aanvoelen na contact met prikkels waarop ze normaal niet zou mogen reageren. Het gaat hier om hypergevoeligheid. Maar hoe kan men op dergelijke reacties anticiperen als deze eigenlijk niet zouden mogen plaatsvinden? 

De dermatologische Laboratoria van Avène ontwikkelden Tolérance CONTROL, een productlijn die bestaat uit twee nieuwe, innovatieve verzorgingsproducten die de huid onmiddellijk kalmeren en haar gevoeligheid langdurig verminderen.

Laat uw huid niet langer tussen u en uw dag komen.

 

TOLÉRANCE CONTROL

REINIGING MET HET GROOTSTE RESPECT VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID

Reinigende gel-lotion

  • Reinigt en verwijdert make-up in één stap, zonder af te spoelen
  • Irriteert de huid niet, geurvrij
  • Bestaat voor 99% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Deze lotion heeft een zeer milde textuur die smelt op de huid. Heeft een hoog gehalte Thermaal water van Avène, reinigt op milde wijze en respecteert de huidbarrière, waardoor een trekkerig gevoel en irritatie worden voorkomen.

 

Mijn huid reinigen

REINIGING MET HET GROOTSTE RESPECT VOOR DE MEEST GEVOELIGE HUID

TOLÉRANCE CONTROL

DE REFERENTIE

Kalmerende herstellende crème

  • Kalmeert en vermindert de gevoeligheid van de huid langdurig
  • Hydrateert intensief en herstelt de huidbarrière
  • Bestaat voor 98% uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong

Heeft u een overgevoelige huid die op alles reageert?
\nDe Tolérance CONTROL crème kalmeert de prikkende, trekkerige en verhitte huid onmiddellijk. De goed verdragen formules zonder parfum en bewaarmiddelen werden op allergische huidtypes getest. Het is de ideale dagelijkse bondgenoot om onvoorspelbare huidreacties onder controle te houden!

 

Mijn huid kalmeren

DE REFERENTIE
KLINISCH BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn zorg, deze held!

30 sec¹Maximale tijd om de huid te kalmeren
- 90%²tintelingen
- 70%²huidgevoeligheid

Een dermatologische innovatie

Een actief bestanddeel speciaal voor de overgevoelige huid: DSENSINOSE™

De dermatologische Laboratoria van Avène hebben een nieuwe wetenschappelijke horde genomen met de ontwikkeling van een biotechnologisch bestanddeel van de derde generatie. Het wordt verkregen uit het unieke microbioom (biologisch erfgoed) van het Thermaal Water van Avène: D-Sensinose™.

Het is het eerste sterk kalmerend postbiotisch bestanddeel dat rechtstreeks inwerkt op de sensorische neuronen in de huid om hypergevoeligheid onder controle te houden

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

Een nieuwe ' intelligente ' formule

 

Doordat onze Skin Affinity-formules de natuurlijke samenstelling van de huid perfect nabootsen, kunnen ze tot diep in de opperhuid werken. Elk ingrediënt werkt doelgericht, in de juiste concentratie en daar waar het nodig is Deze ' nieuwe generatie '-formules hebben een intens hydraterend effect en herstellen de huidbarrière langdurig.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfelt u of heeft u een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

Het kiezen van een verzorgingsproduct dat geschikt is voor uw huidtype en gemaakt is van ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn, is de zekerste manier om een doeltreffende en natuurlijke hydratatie te garanderen. Hyaluronzuur, bijvoorbeeld, een actief bestanddeel dat van nature in de huid aanwezig is, speelt een essentiële rol bij de hydratatie van de huid doordat het tot 1000 maal zijn gewicht aan water vasthoudt. Het is dus een ingrediënt dat de voorkeur verdient om voor een natuurlijke hydratatie van de huid te zorgen.

Gebruik voor een langdurige en intense hydratatie van uw huid producten die op uw huidtype zijn afgestemd. Volg een hydraterende routine: reinig, scrub, hydrateer en voed uw huid regelmatig, zodat de hydraterende werking na verloop van tijd wordt verlengd.
\n Wij adviseren u ook om voor uw innerlijke hydratatie te zorgen. Door 1,5 liter water per dag te drinken en te vette, te zoete of te zoute voedingsmiddelen te vermijden, vergroot u uw kansen op een gezonde, gehydrateerde huid die lang houdt.

Een overgevoelige huid wordt gekenmerkt door steeds terugkerende, onaangename gewaarwordingen zoals een tintelende, trekkerige of oververhitte huid. Sommige mensen zeggen zelfs dat ze " huidpijn " hebben. Ook al zijn deze ervaringen niet waarneembaar met het blote oog, toch kunnen ze het dagelijks leven bemoeilijken.
\nU hebt waarschijnlijk een overgevoelige huid als uw huid onaangenaam aanvoelt zonder te weten waarom, als ze snel warm wordt wanneer u uit de douche stapt, of als ze trekkerig aanvoelt wanneer de temperatuur verandert.

Het is belangrijk om uw huid dagelijks te verzorgen met de juiste cosmeticaproducten. Kies voor milde producten met een hoge tolerantie, zonder mogelijk irriterende of allergene stoffen en bij voorkeur ook zonder parfum of bewaarmiddel.
\nOm het gezicht te reinigen en make-up te verwijderen, kiest u best voor producten zonder naspoelen om zo het uitdrogende effect van eventueel kalkhoudend kraantjeswater te vermijden. Kies ook voor cosmeticaproducten die rechtstreeks met de vingertoppen kunnen worden aangebracht om de wrijving van watjes te vermijden

Zoals we weten, kunnen sommige huidtypes niets verdragen. Dankzij de Steriele cosmetica®-technologie bannen wij alle soorten bewaarmiddelen uit onze formules
\nAl onze Tolérance-producten zijn parfumvrij en vervaardigd in een steriele omgeving. Hun verpakking garandeert de houdbaarheid en voorkomt dat het product na opening vervuild raakt. De formules bevatten uitsluitend de bestanddelen die essentieel zijn voor een optimale werking, die bovendien streng worden geselecteerd om een optimale huidtolerantie te garanderen, zelfs bij gevoelig huid.

1 Gebruikerstevredenheid, 25 personen, 3 maanden, 2 toepassingen per dag. 2 Gevoeligheidsschaal: beoordeling van klinische en functionele tekenen van huidirritatie, 25 personen. Resultaten onmiddellijk na het aanbrengen van Tolérance Control Crème. 3 HI kinetics, 26 personen

* Door uitdroging van de huid. 

Terug naar boven