Crèmes

Crèmes

Of het nu gaat om een lichaamscrème, een voetcrème of een beencrème, het regelmatig aanbrengen van een hydraterende crème is essentieel voor de schoonheid en het comfort van uw huid op dagelijkse basis. Ontdek onze lichaamsverzorgingsproducten.

Filter de producten
Filter de producten

7 Resultaten "Crèmes"

ONTDEK OOK
ONTDEK OOK

Waarom een lichaamscrème gebruiken?

De huid wordt voortdurend blootgesteld aan aanvallen van buitenaf zoals wrijving, temperatuurschommelingen en blootstelling aan de zon. De hydrolipidenfilm die de huidbarrière vormt en ons lichaam beschermt tegen de buitenwereld, gaat achteruit. Dit resulteert in onzuiverheden en problemen zoals een droge huid, puistjes, jeuk, rode vlekken en plaques, trekkerigheid, enz.  

De rol van lichaamscrèmes, zoals gezichtscrèmes , is dus om de hydrolipidenfilm te versterken en de ontbrekende voeding te leveren. Dit is een preventieve maatregel tegen bepaalde dermatologische problemen die door uitdroging kunnen worden veroorzaakt, maar ook tegen huidveroudering.

Als extra bonus versterken de lichaamscrèmes de opperhuid tegen seizoensgebonden veranderingen door uitdroging van de huid tegen te gaan, sublimeren ze de bruine teint ven maken ze de huid zijdezacht.

Welke lichaamscrème moet ik kiezen?

De keuze van de lichaamscrème hangt uiteraard af van de noden van elk . De lichaamsverzorging zal verschillen van een droge huid tot een vette huid op de rug. Uw onzuiverheden en problemen zijn ook bepalend voor de keuze van uw crème.

Aarzel niet om bij twijfel over de juiste crème uw apotheker of dermatoloog om advies te vragen.

Er zijn nog andere parameters waarmee u rekening kunt houden bij de keuze van uw lichaamscrème:

  • De te behandelen lichaamszone: onze producten kunnen ook als voetcrème worden gebruikt en wij hebben crèmes ontwikkeld voor de handen die zijn aangepast aan de talrijke bevraging waaraan zij kunnen worden blootgesteld.
  • Het seizoen: de Hydraterende Cold Cream crèùe is bestand tegen water en kou om het hele gezin in de winter te beschermen. Deze kan ook geschikt zijn voor de droge huid het hele jaar door, vooral op bepaalde zones op het lichaam.

Ontdek ook andere texturen van lichaamsverzorging zoals lichaamsbalsem ,  bodymilk, verzorgende olie, omwille van hun specifieke werking (voedend, omhullend ...).

Als u van plan bent in de zon te gaan of gewoon in de zon te wandelen en de uv-index is hoger dan 2, vervang dan uw voedende of hydraterende crème door een zonnecrème  met een SPF die is aangepast aan uw huidskleur.

Hoe brengt u uw crème op het lichaam aan?

Lichaamscrèmes worden regelmatig, zelfs dagelijks, op een schone huid aangebracht. Met andere woorden, dit doet u na uw douche, 's morgens en/of 's avonds. Zorg ervoor dat u een douchegel kiest die geschikt is voor de noden van uw huid.

Om de weldaden van de lichaamscrème een boost te geven, nodigen wij u uit om wekelijks een lichaamsscrub te doen .

De hydraterende crème wordt over het hele lichaam aangebracht, met de nadruk op de ruwe of droge zones. Masseer zachtjes het huidoppervlak om de absorptie te verbeteren en de bloedcirculatie te bevorderen.

Maak uw lichaamsverzorging compleet met een fijne verstuiving van kalmerend en anti-irriterend Thermaal water voordat u uw lichaamscrème aanbrengt. Het zal de doeltreffendheid van uw lichaamsverzorging verhogen.

Terug naar boven