Glastrijkende verzorging Glastrijkende verzorging

Droomt u van een gladde huid, een zachte huidtextuur en een stralende teint? Een gladstrijkende gezichtscrème zal uw beste bondgenoot zijn om de huid glad te strijken, diepere rimpels te verminderen en de stralende teint van uw gelaat te doen herleven.

0 Resultaat "Glastrijkende verzorging"

ONTDEK OOK

Hoe krijgt u opnieuw een gladde huid?

Met de jaren vermindert de productie van collageen en elastine, waardoor de huid dunner wordt en minder bestand is tegen aanvallen van buitenaf. Gelukkig kunnen goede gewoonten en gezichtsverzorgingen helpen om uw huid glad en uw gelaat stralend te houden.  

Volg elk van de essentiële stappen in een  om een gladde huid te krijgen:

  1. De make-upremover en/of de gezichtsreiniging om onzuiverheden te verwijderen.
  2. Scrub of peelingverzorging. Door twee keer per week dode huidcellen te verwijderen, verbetert u de textuur van de huid en maakt u haar glad en zijdezacht.
  3. De gladstrijkende hydraterende verzorging  aangepast aan uw noden (anti-rimpelserum, oogomtrekverzorginggladstrijkende crème, verstevigende crème, enz.)

Wat de huidverzorging betreft, kunt u gebruikmaken van gladmakende crèmes en anti-aging verzorging op basis van vitamine A en E en hyaluronzuur om de teint te laten oplichten en de huidtextuur glad te strijken.

Een andere essentiële schoonheidsreflex is het voorkomen van fotoveroudering door matige blootstelling aan de zon en doeltreffende zonnebescherming.

Tot slot, voor vrouwen die op zoek zijn naar een perfect gladde huid, trakteert u uzelf op een paar vleugjes make-up. Kies voor een vloeibare foundation, zoals de Couvrance Vloeibare corrigerende Foundation, die fijne lijntjes niet accentueert. U kunt uw teint ook laten stralen en gelijkmatig maken met een 3-in-1 huidverzorgingsproduct, zoals een getinte crème, die uw huid gehydrateerd houdt. Tot slot, als het nodig is, kunt u uw doffe huid weer kleur geven met de Mozaïekpoeders Bonne mine en soleil.

Hoe brengt u een gladstrijkende crème aan?

Het aanbrengen van een gladstrijkende crème is de derde stap in uw huidverzorgingsroutine, na het reinigen en scrubben.

Alvorens de crème aan te brengen, kunt u een fijne nevel van Eau Thermale Spray over het gelaat verstuiven om de weldadige werking van de gladstrijkende basis te versterken en de teint te laten stralen. Masseer zachtjes in kleine cirkelvormige bewegingen om de huid te versoepelen. En droog het overtollige water af door te deppen met een handdoek.

De gladstrijkende dagcrème

Gebruik vervolgens 's ochtends het winnende duo met zijn hydraterende en beschermende formule: het serum en de gladstrijkende crème.

Kies bij een onregelmatige huidstructuur voor de gladstrijkende A-Oxitive DAG Aqua-crème voor een glowy effect dat de teint laat stralen zonder in te boeten aan comfort. Als u de voorkeur geeft aan een gezichtscrème met een onmiddellijk strakmakend effect, dan is er de Physiolift gladstrijkende dagcrème  die diepere rimpels gladstrijkt en de droge huid strakker maakt dankzij hyaluronzuur. Voor de normale tot gemengde huid hebben onze laboratoria een lichtere textuur ontwikkeld: de Physiolift gladstrijkende jour emulsie. Ten slotte biedt de Physiolift Protect SPF 30 gladstrijkende crème naast deze gladmakende actieve bestanddelen ook een hoge bescherming tegen de uv-stralen van de zon.

Het aanbrengen van deze gladmakende crèmes gebeurt in twee stappen. Wrijf de gladmakende crème eerst zachtjes over uw huid om deze te laten intrekken. Gebruik dan de palmen van beide handen om druk uit te oefenen op uw gelaat, van de hals tot de slapen, zoals zuignappen. Uw huid zal er dan getonifieerd en stralend uitzien.

De gladmakende nachtcrème

's Nachts is uw huid beschermd tegen aanvallen van buitenaf: profiteer van uw nachtrust om haar te regenereren en te verwennen!

De A-Oxitive Nacht Gladstrijkende Aqua-crème  is ook zeer geschikt voor de avondroutine van vrouwen boven de dertig. Het helpt expressielijntjes en verlies van elasticiteit te corrigeren terwijl u slaapt. Een andere mogelijkheid is de A-Oxitive peelingverzorging om de huidtextuur te verfijnen, onregelmatigheden te verminderen en de huidbarrière te ontgiften.

Voor vrouwen met meer uitgesproken rimpels is er de Physiolift Regenerende Gladstrijkende Nachtbalsem die de huid verstevigt, rimpels vermindert en de trekken ontspant.

Het schoonheidsritueel 's avonds is ook een gelegenheid om de kwetsbare huid rond de ogen te verzorgen met een gladstrijkende oogcrème. Voor het assortiment A-Oxitive lijn is dat de A-Oxitive OGEN Gladstrijkende oogomtrek verzorging. Zo kunt u wakker worden met een frisse, stralende blik. Voor het assortiment Physiolift maakt Physiolift OGEN rimpels, wallen, kringen de huid van de oogomtrek gladder en vult rimpels op.

Een nootje van één van deze plaatselijke gladstrijkende crèmes is genoeg. klop lichtjes met uw vingertoppen rond uw ogen, vooral op de kraaienpootjes.

Terug naar boven