AV_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Aan de bron van drie postbiotische actieve bestanddelen

AQUAPHILUS DOLOMIAE Aan de bron van drie postbiotische actieve bestanddelen

Na meer dan 12 jaar werk hebben microbiologische onderzoekers van de Onderzoekscentra Pierre Fabre ontdekt dat dit thermaal water nog meer bevat dan enkel mineralen. Zij hebben de geheimen ontsluierd van een uniek en nog onbekend micro-organisme.
Een microflora die verband houdt met de uitzonderlijke zuiverheid van het omringende milieu en die zij Aquaphilus dolomiae hebben genoemd. Deze bacterie, die in geen enkel ander ecosysteem ter wereld voorkomt, ligt aan de basis van de actieve stoffen die mede verantwoordelijk zijn voor de doeltreffendheid van het thermaal water van Avène.

I-modulia®, het 1ste postbiotisch jeukwerende actieve bestanddeel

Het Eau Thermale Avène staat bekend om zijn verzachtende en anti-irriterende werking op de huid, mede dankzij zijn unieke biologische signatuur: Aquaphilus dolomiae. Deze microflora is, eenmaal geïsoleerd en versterkt door biotechnologie, de bron van het eerste postbiotische anti-irriterende actieve bestanddeel: I-modulia®.

Het kalmeert de jeuk, verzacht atopische dermatitis en heeft een meetbaar effect op eczeem. Het is de spil van het XeraCalm A.D. gamma. Een verzorgingslijn die speciaal werd ontwikkeld om de jeuk te verlichten en na 5 dagen te doen verdwijnen.

  • <span class="ezstring-field">AV_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">AV_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">AV_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™ het herstellend bestanddeel voor de gevoelige huid

De helende eigenschappen van het thermaal water van Avène zijn wetenschappelijk bewezen en aangetoond in het laboratorium. In een poging om dit herstellende mechanisme te begrijpen, isoleerden en patenteerden de onderzoekers [C+-Restore]™ uit de microbiota van het thermaal water van Avène Een uniek postbiotisch actief bestanddeel van de nieuwe generatie dat het herstel van de opperhuid bevordert, in het hart van het Cicalfate+ assortiment.

In combinatie met een antibacterieel koper-zinkcomplex en verzachtend, anti-irriterend Thermaal water van Avène, herstelt het de geïrriteerde gevoelige huid binnen 48 uur.

AV_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Wij pakken het tegenovergesteld aan, zoals bij een geneesmiddel, waarbij we beginnen met een molecule om de activiteit ervan te testen. Het is echt een fascinerende ontcijfering.

D-Sensinose™ een innovatie om de hyperreactiviteit van de huid onder controle te houden

Het thermaal water van Avène heeft bewezen kalmerende en anti-irriterende eigenschappen dankzij zijn originele dubbele minerale en biologische signatuur. Onze onderzoekers hebben uit dit water een uniek en gepatenteerd postbiotisch actief bestanddeel ontwikkeld: D-Sensinose™. Dit reguleert alle overgevoeligheden van de huid, en uit al zijn kracht in de Tolerance CONTROL verzorgingsproducten. Zo kalmeert het onmiddellijk de overgevoelige huid en houdt het de reactiviteit ervan langdurig onder controle. De huid wordt in 30 seconden gekalmeerd en haar beschermende barrière wordt in 48 uur hersteld.

 

Dit 3de postbiotisch actief bestanddeel concentreert alle innerlijke rijkdom van de Aquaphilus dolomiae.

Katia Ravard-HelfferProjectleider innovatie Eau Thermale Avène
Terug naar boven