Getinte compacte crèmes Getinte compacte crèmes

Wilt u een perfecte teint met een natuurlijke uitstraling? Kies voor een dekkende foundation. Laat u verleiden door een compacte foundation met een hoge dekking, de belofte van een vlekkeloze teint!

0 Resultaat "Getinte compacte crèmes"

ONTDEK OOK

Is compacte foundation geschikt voor mij?

Compact foundations zijn geschikt voor alle vrouwen en mannen met een lichte huid die ernstige onzuiverheden willen corrigeren en/of hun huidskleur gelijkmatig willen maken. De dekking, die groter is dan die van vloeibare foundations, is ideaal voor het camoufleren van kleine ongewenste gebreken en het verkrijgen van een perfecte teint als resultaat. De Couvrance Getinte Compacte Crèmes zijn water- en transpiratiebestendig en bieden een langdurige dekking voor littekens, vlekken en huidaandoeningen zoals psoriasis op het gelaat en lichaam.  

Op het gelaat kan de compacte foundation ook worden gebruikt als aanvulling op een vloeibare foundation, als corrector, om plaatselijk de laatste zichtbare onzuiverheden te camoufleren.

De Couvrance crèmefoundations werden ontwikkeld in twee texturen en zes tinten voor verschillende huidtypes en -tinten. Met SPF30 bieden ze een hoge bescherming tegen de ultraviolette stralen van de zon.

Hoe kiest u uw Eau Thermale Avène getinte compacte crème?

Kies de textuur volgens uw huidtype

Onze laboratoria hebben twee compacte foundationtexturen samengesteld die zich perfect vermengen met uw huid:

  • De matte finish biedt een natuurlijk "tweede huid" effect aan de normale tot gemengde gevoelige huid, dankzij de zijdezachte textuur en de poederige matterende finish. Olievrij en niet-comedogeen, ook geschikt voor de vette huid en huid met neiging tot acne.
  • De comfort finish zorgt voor een zachte en fluweelzachte correctie, zonder trekkerig gevoel, voor de droge huid en de zeer droge huid dankzij de romige textuur.

Kies de juiste tint voor uw huidskleur

De Couvrance compacte crèmefoundations zijn verkrijgbaar in 6 tinten: Porcelaine, naturel, beige, sable, miel of soleil.

Ons advies voor het kiezen van de juiste tint voor uw foundation: respecteer zo veel mogelijk uw natuurlijke huidskleur. Een te donkere of te lichte kleur kan contrasteren met andere delen van het lichaam, zoals de hals.

Om er zeker van te zijn dat u uw huidskleur zo dicht mogelijk benadert, kunt u het beste een test doen op de plaats die u wilt corrigeren. Als het op het gelaat is, breng dan een beetje aan op de kaak in plaats van op de pols, aangezien deze zone veel lichter is dan het gelaat.

Een andere mogelijkheid is om een vleugje compacte foundation aan te brengen op de vlezige basis van de duim, die zich tussen de rug en de handpalm bevindt. Dit is waar de huidskleur het dichtste aanleunt bij die van het gelaat.

Hoe brengt u compacte foundation aan?

Om de dekkende foundation goed te mengen en ontsierende vlekken te voorkomen, raden wij u allereerst aan uw huid voor te bereiden met een  die is aangepast aan uw huid. De reiniging en het aanbrengen van een hydraterende crème helpen om elke dag een mooie huid te behouden. Eén of twee keer per week, vervolledig uw routine met een zachte scrub.

De Couvrance Getinte Compacte crème wordt aangebracht met het sponsje in het doosje. Gebruik een lichte hand om een dun laagje aan te brengen zonder maskereffect. U kunt ook een make-uppenseel gebruiken zoals een foundationpenseel.

Bij het aanbrengen op het gelaat begint u met de T-zone (voorhoofd, neus en kin), waar meestal meer product nodig is voor een grotere dekking. Strijk de foundation vervolgens uit door met het sponsje naar de contouren van het gelaat te strijken, zonder daarbij de hals te vergeten.

Als u een lichte correctie op het hele gelaat wilt, brengt u de getinte compacte crème met het sponsje in gladstrijkende bewegingen aan. Als u een meer dekkend resultaat verkiest, bijvoorbeeld op plaatselijke onzuiverheden, klopt u met het sponsje op de te camoufleren zones. Dit gebaar is geschikt voor het gelaat, de hals, het decolleté en het lichaam.

Voor plaatselijke onzuiverheden zoals kleine acnepuistjes, kringen of rimpels, kunt u de correctie aanvullen met het Couvrance Beige Correctiepenseel. De Couvrance Correctiesticks zijn ook een goede oplossing om gekleurde onzuiverheden te corrigeren.

Sublimeer en fixeer uw make-up met een van de Couvrance mozaïekpoeders Eau Thermale Spray

Vergeet niet het sponsje van de compacte foundation regelmatig te wassen met water en zeep, of gewoon in de wasmachine.

Terug naar boven