Anti-aging

Anti-agingritueel voor mijn rijpere huid: een stevige huid, comfort

Ontdek een volledig programma op maat van de gevoelige rijpere huid. Met deze verzorging  wordt ze weer comfortabel, compact en levenskrachtig.
Anti-agingritueel voor mijn rijpere huid: een stevige huid, comfort
Ontdek een volledig programma op maat van de gevoelige rijpere huid. Met deze verzorging  wordt ze weer comfortabel, compact en levenskrachtig.

Jouw verzorgingsprogramma

 • 1
  Milde reinigingsmelk
  REINIGEN  & MAKE-UP VERWIJDEREN

  'S OCHTENDS EN 'S AVONDS: Begin eerst en vooral met het verwijderen van uw make-up! Of u nu make-up gebruikt of niet, de huid reinigen is de belangrijkste stap in elke verzorgingsroutine voor een stralende en gezonde, evenwichtige huid. Voor uw gevoelige huid adviseren wij de MILDE REINIGINGSMELK. Een dotje melk op een wattenschijfje aanbrengen en de onzuiverheden verwijderen (vergeet ook de hals niet!).

  Tip: Voor een extra zachte aanpak kan u de reinigingsmelk zachtjes met de vingertoppen inmasseren.
  Dit verzorgingsproduct ontdekken
 • 2
  Milde stimulerende lotion
  PERFECTIONEREN

  Ten slotte gebruikt u de MILDE LOTION. Goed schudden voor gebruik om de suspensie van deze tweefaselotion te egaliseren.
  De lotion met een wattenschijfje op gelaat en hals aanbrengen.
  Dit verzorgingsproduct ontdekken
 • 3
  Sérum vital nutri-redensifiant Sérénage
  DIEPGAAND VOEDEN

  De eerste stap in uw programma voor de rijpere gevoelige huid: het aanbrengen van het SERENAGE VOEDEND EN VERSTEVIGEND REVITALISEREND SERUM ('s ochtends en 's avonds). Gun uw huid een echte verjongingskuur met dit serum, waarvan u enkele druppels met ronddraaiende bewegingen inmasseert.
  Dit verzorgingsproduct ontdekken
 • 4
  Sérénage Egaliserende Crème
  BESCHERMEN & VOEDEN

  'S OCHTENDS: De SERENAGE VOEDENDE EN VERSTEVIGENDE DAGCREME op gelaat en hals aanbrengen om de huid te verstevigen en haar comfort te herstellen, zodat ze weer een mooie levendige uitstraling krijgt.
  Om een vlekkerige teint te egaliseren, kiest u het best voor de SERENAGE VOEDENDE EN VERSTEVIGENDE EGALISERENDE CREME. Breng deze crème elke ochtend op gelaat, hals en decolleté aan voor een mooi egale en stralende teint.
  Dit verzorgingsproduct ontdekken
 • 5
  SERENAGE YEUX Revitaliserende balsem voor de oogomtrek
  PLAATSELIJK REVITALISEREN

  Vergeet ook de kwetsbare oogomtrek niet, want tekenen van veroudering worden hier vaak het eerst zichtbaar. Tokkel 's ochtends en/of 's avonds een dotje SERENAGE OOGBALSEM VOOR EEN VITALE BLIK met de vingertoppen op de oogomtrek in en strijk het product vervolgens over de wenkbrauwboog uit.


  Tip: Voor een extra gladstrijkend effect op de meest getekende zones pakt u de huid tussen wijsvinger en middelvinger beet en masseert u haar met de ringvinger van de andere hand.

  Dit verzorgingsproduct ontdekken
 • 6
  Crème nuit nutri-redensifiante Sérénage
  VOEDEN & VERSTEVIGEN

  Verstevig uw huid en herstel haar comfort wanneer u slaapt met de SERENAGE VOEDENDE EN VERSTEVIGENDE NACHTCREME die u op gelaat en hals aanbrengt. Uw huid is opnieuw levenskrachtiger en steviger.


  Ter info:  Onze huid regenereert zich voornamelijk 's nachts, daarom is het zo belangrijk de anti-rimpelcrème 's avonds aan te brengen om huidveroudering doeltreffend te kunnen voorkomen.

  Dit verzorgingsproduct ontdekken

Mensen die dit een leuk product vonden, wisten ook deze producten te waarderen:

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.