Reinigende lotions Reinigende lotions

Welke lotion moet ik gebruiken om mijn gelaat te reinigen? Een reinigende lotion voor het gelaat zonder spoelen, een gelaatslotion voor de zeer gevoelige huid, of een verkwikkende lotion voor het gelaat? Er bestaat een oplossing voor wie op zoek is naar een heldere, frisse en gezuiverde huid.

12 Resultaten

UW HUID
UW HUID

35 jaar oud en nog steeds acne? Weet dat de oorzaken vaak anders zijn dan bij tieners ...

ONTDEK OOK

Wanneer gebruikt u een gezichtslotion?

Uw huid elke dag reinigen draagt bij tot een stralende teint, een fijnere huidtextuur, kortom: tot een mooie huid! Neem de reiniging op in uw : 's morgens om overtollig talg te verwijderen die zich 's nachts heeft opgehoopt, maar vooral 's avonds om onzuiverheden te verwijderen die zich overdag hebben opgehoopt (vervuiling, stof, transpiratie, enz.) en make-up.

Gebruik een reinigende lotions voor het gelaat wanneer u uw huid wilt ontdoen van onzuiverheden en tegelijkertijd wilt zorgen voor frisheid en comfort. Een lotion , die vaak vloeibaar en niet vettig is, hydrateert en kalmeert de huid en maakt haar fluweelzacht. Anderzijds bereidt het de huid voor op verzorgingen zoals hydraterende crèmes en oogomtrekcrèmes.

De reinigende lotion wordt in het bijzonder aanbevolen voor de gevoelige huid  omdat afspoelen en dus contact met hard, chloorhoudend kraantjeswater wordt vermeden. Dit laatste kan irritatie en uitdroging van de huid veroorzaken.

Let op dat u de reinigende lotion niet verwart met de verkwikkende lotion, die dient om alle resten van make-up perfect te verwijderen en de reiniging te vervolmaken door komaf te maken de laatste onzuiverheden of kalksporen.

Welke lotion moet ik kiezen om mijn gelaat te reinigen?

Eau Thermale Avène heeft verschillende waslotions ontwikkeld om in te spelen op de noden van elk  :

  • De Micellaire lotion  biedt een anti-vervuilende en hydraterende werking die de gevoelige huid comfort biedt.
  • De 3-in-1 Reinigingsfluïde, met zijn frisse, romige textuur, reinigt en verwijdert make-up en kalmeert de gevoelige huid in één enkele stap.
  • Voor de droge tot zeer droge huid bieden wij een extra rijk duo om uw huid weer comfortabel te maken. Dit zijn de zachte Reinigingsmelk en de zachte .
  • De Tolérance Reinigende gel-lotion reinigt en verwijdert make-up van de . Het garandeert het comfort van de huid dankzij de zachte reinigingsformule met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • De Antirougeurs Clean Kalmerende Reinigingsmelk is ideaal voor de huid die gevoelig is voor roodheid of na oppervlakkige dermatologische ingrepen.
  • Voor vrouwen die op zoek zijn naar een reinigingslotion voor het gelaat met een minimum aan ingrediënten, biedt Eau Thermale Avène de Extrême Tolérance Reinigingsmelk met de Cosmétique Stérile® technologie.

Hoe brengt u een lotion aan op het gelaat?

De reinigende lotion voor het gelaat wordt aangebracht met een wattenschijfje, maar wrijf niet te hard om de huid niet te irriteren. Als u een reactieve huid hebt, breng de reinigende lotion dan met uw vingertoppen aan en masseer lichtjes in met ronddraaiende bewegingen om ervoor te zorgen dat de make-up zachtjes wordt verwijderd. Veeg vervolgens uw gelaat zonder te wrijven af met een vochtig papieren zakdoekje of watje. Voor een nog intenser kalmerend effect verstuift u een nevel van de Thermaal Water Spray over uw hele gelaat.

Onze reinigende lotions voor het gelaat kunnen worden aangebracht op de wangen en ook op de ogen en de lippen. Vergeet niet ook de kwetsbare en zones onderhevig aan onzuiverheden van de hals en het décolleté te reinigen.

Wij adviseren u om uw huid niet af te spoelen met stadswater, omdat dit meestal te irriterend is voor de gevoelige huid. Voor vrouwen die houden van het verfrissende effect van water, verwijder de laatste restjes kalk met een royale verstuiving met de Thermaal Water Spray.

Hydrateer uw huid ten slotte met een dagcrème of nachtcrème die inspeelt op uw huidtype en wat u nodig hebt.

Terug naar boven