Cold Cream Handcrème

Permanent

Deze handcrème voor uitgedroogde handen kent een bijzonder voedende en beschermende werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf (wind, kou, enz.).

  • Herstellend
  • Voedend
  • Kalmerend
  • Zuigelingen, kinderen, volwassenen

Hydraterende formule voor een huid die extreem comfortabel aanvoelt.

Herstellend, voedend, kalmerend

Tube

Ideaal voor Familie

Leeftijd Vanaf 2 jaar (jaren)

Aangepast De handen

Huidtype Zeer droge huid - Droge huid

Gemaakt in Frankrijk

Milieu-impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Verpakking

Recycleerbare verpakking (volgens sorteerinstructies Frankrijk die plaatselijk kunnen verschillen)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Productie

Vervaardigd in een ecologisch erkend productievestiging***

***volgens de ISO 14001-norm of ECOVADIS

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Product vervaardigd te Frankrijk

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:Thermaal Water van Avène

* Samen met dermatologen, via de Euromelanoma-vereniging die door Europese dermatologen is opgericht om informatie over de prevent ...ie van huidkanker te beschikbaar te stellen en te delen.

* Samen met patiënten van ‘Tout le Monde contre le Cancer’ (Verenigd tegen Kanker) en ‘Association Ichtyose France’.

* Samen met lokale overheden en stakeholders van APIA: ‘Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène’ (Vereniging voor het Behoud van het Impluvium van de Waterbronnen van Avène), die alle vrijwillige plaatselijke initiatieven ter bevordering van duurzaam bosbeheer, verantwoorde landbouw van natuurlijke hulpbronnen en het behoud van het plaatselijke natuurlijke erfgoed aanmoedigt en coördineert.

* Samen met ‘PUR PROJET’, een sociale onderneming die zich inzet voor het herstel van mariene ecosystemen in Indonesië. Onze verbintenissen

Toepassing
Toepassing

Voedt en beschermt uw handen die door dagelijkse agressies, vooral in de winter (wind, kou), droog of beschadigd zijn.

Gebruiksfrequentie

Zo vaak als nodig

Tips voor het aanbrengen

Breng wat Cold Cream Geconcentreerde handcrème aan in uw handen en masseer de crème vervolgens zachtjes op de handrug.

Tip van onze expert

Breng de crème eerst met lichte tikjes aan op zeer droge en/of geïrriteerde handen, alvorens zachtjes uit te smeren.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Biedt de huid van het hele gezin de nodige bescherming tegen koude, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

97 %Zachte en soepele handen onmiddellijk na het aanbrengen bij 97 % van de gebruikers (getest in zeer koude omstandigheden tot -25 °C)¹
90 %Niet-kleverige en niet-vette textuur volgens 90 % van de gebruikers¹
94 %Diep voedend volgens 94 % van de gebruikers¹

¹Test uitgevoerd in Canada onder extreem koude omstandigheden bij 31 proefpersonen (tevredenheidspercentage). Ten minste twee toepassingen per dag gedurende 20 dagen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Enkele aanvullende tips om de zeer droge, geïrriteerd aanvoelende huid van de handen te kalmeren en te herstellen. VERZORGINGSROUTINE

Enkele aanvullende tips om de zeer droge, geïrriteerd aanvoelende huid van de handen te kalmeren en te herstellen.

VERZACHTEN

VERZORGINGSROUTINE Cold Cream Handcrème
Thermaal Water van Avène Spray

VOEDEN

VERZORGINGSROUTINE Cold Cream Handcrème
Cold Cream Handcrème

HYDRATEREN

VERZORGINGSROUTINE Cold Cream Handcrème
TriXera NUTRITION melk
Ingrediënten Ingrediënten

Een synergie van voedende en verzachtende bestanddelen om de huid van het hele gezin te beschermen, zowel dagelijks als in extreme weersomstandigheden (kou, wind).

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL ALCOHOL. POLYMETHYL METHACRYLATE. GLYCERYL STEARATE. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. PEG-100 STEARATE. BEESWAX (CERA ALBA). BENZOIC ACID. BISABOLOL. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROXYPROPYL GUAR. SODIUM HYDROXIDE. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Cold cream

Cold-cream

Cold Cream is een «klassieker» uit de Franse farmacopee. De formule is samengesteld uit een combinatie van pure natuurlijke bijenwas, vetten en Thermaal Water van Avène. Vormt een beschermend laagje op de huid om het tekort aan talg in de hydrolipidenfilm te compenseren en droogheid te voorkomen.

Thermaal Water van Avène

Thermaal-Water-van-Avène

Dankzij de unieke minerale en biologische samenstelling werkt het bijzonder verzachtend en herstellend in op de huid. Brengt de huid weer perfect in balans.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Bij kleine barstjes raad ik Cicalfate HANDEN Herstellende Crème aan. De herstellende en antibacteriële bestanddelen bevorderen de genezing van kleine barstjes. Denk eraan dat handen wassen met zeep dit probleem kan verergeren. Daarom is het raadzaam om uw gewone zeep te vervangen door een dermatologische zeep, zoals de zeepvrije Cold Cream overvette wastablet, of zelfs een lipideherstellende wasolie zoals Xeracalm A.D. in geval van een ultradroge huid.

De hoeveelheid crème hangt af van hoe droog uw handen zijn. Ik kan u wel vertellen hoe u handcrème kunt aanbrengen zonder vette handen te krijgen:
- Breng om te beginnen een kleine hoeveelheid Cold Cream Handcrème aan op de rug van uw handen. De crème bevat een geconcentreerde formule met sterk voedende eigenschappen. Meestal volstaat een kleine hoeveelheid; indien nodig, kunt u altijd extra crème aanbrengen.
- Verspreid de crème tussen de rug van uw handen en de rug van uw vingers.
- Wrijf de handrug over de boog tussen duim en wijsvinger van de andere hand.
- Ga daarna tussen uw vingers met de vingertoppen naar u toe (veel makkelijker).
- Eindig met de handpalmen.
Deze techniek garandeert een goede hydratatie en bescherming van uw handen, zonder het gevoel van overvloedige crème op de handpalmen.

Twee zeer doeltreffende methodes om komaf te maken met dit ongemak: Breng in beide gevallen rijkelijk Cold Cream Geconcentreerde handcrème aan op uw handen. Stop uw handen daarna in katoenen of zijden handschoenen en slaap ermee; 's morgens zult u een duidelijke verbetering merken. Om de werking te versnellen, kunt u uw handen ook in plasticfolie wikkelen en ze gedurende 1 uur warm houden onder een dekentje. Efficiëntie getest en bewezen! Een laatste tip om het effect van deze twee methoden te versterken. Begin de verzorging met een kompres met Thermaal Water van Avène dat u 10 minuten lang op de handen houdt. Uw handen zullen minder droog zijn en de actieve bestanddelen van de Cold Cream zullen gemakkelijker indringen.

love salmon-2x

THERMAAL WATER VAN AVÈNE

Bronwater met krachtige huidkalmerende en -verzachtende werking.

Ontdekken ->

Terug naar boven