AV_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
De weldaden van Thermaal water

SAMENSTELLING De weldaden van Thermaal water

Weldaden die teruggaan tot de oorsprong van het Thermaal water van Avène

Om de redenen achter de therapeutische eigenschappen te begrijpen, werd een uitgebreid onderzoekprogramma opgestart. Door terug te gaan naar de oorsprong van Thermaal water zijn wetenschappers haar doeltreffendheid gaan begrijpen.

In Avène vinden we continentaal water, afkomstig van de verdamping van de zeeën. Dit zuivere water vermengt zich met mariene deeltjes en wordt geladen met minerale zouten, alvorens terug te vallen naar een diepte van -1500 meter in het zogenaamde impluvium van Avène in het hart van het Regionale Natuurpark van de Haut-Languedoc.

AV_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

Een origineel mineraal erfgoed, een bron van weldaad voor de huid

Het is hét water bij uitstek voor de gevoelige huid, omdat het volkomen zuiver is en zeer weinig mineralen bevat. De pH is neutraal en het ionenevenwicht van bicarbonaat, calcium en magnesium is optimaal voor het evenwicht en de tolerantie van de huid. De unieke en onveranderlijke samenstelling van mineralen en oligo-elementen, en de afwezigheid van potentieel irriterende stoffen zoals natrium en zwavel, maken het tot een eersteklas bondgenoot voor alle gevoelige huidtypes, zelfs voor de meest reactieve en kwetsbare huid.

  • <span class="ezstring-field">AV_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">AV_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">AV_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

Een specifiek biologisch erfgoed

In dit eeuwenoude gesteente put het water niet alleen zijn mineraliteit, maar ontmoet het ook een wonderbaarlijke bacterie, de Aquaphilus dolomiae genaamd. De naam verwijst naar water en dolomiet, het gesteente waaraan het water zijn unieke en onveranderlijke samenstelling te danken heeft. Dit micro-organisme ligt aan de basis van de actieve stoffen met verzachtende, ontstekingsremmende en herstellende eigenschappen van het Thermaal water van Avène.

AV_aquadolomiae_microscope_website 600x600

De zuivere, constante en unieke samenstelling van Thermaal water van Avène dient tot een bijzonder waardevol doel.

AV_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

Een essentiële samenstelling voor de huid

Zijn geringe mineraliteit, de laagste op de markt, maar ook zijn evenwicht tussen calcium en magnesium, zijn rijke siliciumgehalte en zijn verscheidenheid aan oligo-elementen maken het tot de essentiële verzorging voor elke gevoelige, intolerante en allergische huid.

Vandaag de dag bewijzen meer dan 150 klinische en farmacologische studies de doeltreffendheid op het gebied van huidgevoeligheid. Deze worden regelmatig internationaal gepubliceerd voor artsen, apothekers en dermatologische onderzoekers.

Ontdek het Thermaal water van Avène

7,5

neutrale pH

7,5

266 mg/L

Laag gehalte aan mineralen

266 mg/L

14 mg/L

Rijk aan silicium

14 mg/L

Lage natriumconcentratie

2.

Ca2+/Mg2+ verhouding

2.

Brede waaier aan oligo-elementen

Aan het einde van de thermale kuur stelden we samen met de dermatoloog een duidelijke verbetering vast van Milena's huid. We zijn vastbesloten om de zorg thuis voort te zetten tot we hier volgend jaar terugkeren!

ErikaMama van Milena (4,5 jaar oud), lijdt aan atopische dermatitis
AV_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
AV_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

De weldaden van het Thermaal water van Avène op dagelijkse basis

Dankzij de Thermaal water Spray geniet u thuis van alle natuurlijke kalmerende eigenschappen van het Thermaal water van Avène. Het kan worden gebruikt in alle schoonheidsroutines en op alle belangrijke momenten van de dag. Om uw huid 's morgens te verfrissen zonder haar uit te drogen, om de geïrriteerde huid na het scheren of ontharen te kalmeren, om de werking van uw huidverzorgingscrèmes te optimaliseren, om uw make-up te fixeren, om u na het sporten even te verfrissen of wanneer de temperaturen de hoogte in gaan.Het kan op zoveel manieren worden gebruikt. Maar telkens weer vindt u dit ongelooflijke gevoel van kalmerende zachtheid terug in alle verzorgingsproducten van de Avène dermatologische laboratoria.

Ontdek de doeltreffendheid van het Thermaal water van Avène

De weldadige werking van het Thermaal water van Avène op de pathologische huid

Dankzij zijn verzachtende, anti-irriterende en ontstekingsremmende eigenschappen wordt het Thermaal water van Avène aanbevolen voor de pathologische huid

Gebruik het apart of als aanvulling op een dermatologische verzorging of een behandeling met geneesmiddelen, om irritatie, de nasleep van brandwonden en jeuk veroorzaakt door littekens te verzachten. Het vermindert ongewenste huideffecten na oncologische behandelingen en vermindert de effecten van lokale behandelingen tegen acne, waardoor de dagelijkse levenskwaliteit van patiënten aanzienlijk wordt verbeterd.

title

Vermindering van jeuk

behandeling met geneesmiddelen + Thermaal water Spray¹.

behandeling met enkel geneesmiddelen¹.

Multicentrisch onderzoek, 30 personen met eczeem op de oogleden verdeeld in 2 groepen, 9 allergie-dermatologiecentra. 6 verstuivingen van 5 seconden/dag gedurende 7 dagen.
p &lt;0.05 na 7 dagen.

Ik lijd aan psoriasis op mijn ellebogen, benen en onderrug. Vroeger waren de plekken ontstoken, ik krabde veel. Het Thermaal water heeft me erg goed gedaan. Na drie/vier dagen voelde mijn huid al anders aan.

Terug naar boven