04/09/2019 - Nieuwigheden

Hydratatie, een gewoonte die steeds herhaald moet worden

Op de metro, naar het werk, en weer terug naar bed: vindt iemand die dagelijkse routine eigenlijk leuk? Toch wel, omdat er onderwijl steeds kleine onverwachte dingen gebeuren die onze dagen vullen… en mooier maken! Maar waarom spreekt men in de badkamer dan altijd over vaste routines? Elke dag dezelfde verzorgingsproducten gebruiken, in dezelfde volgorde, op hetzelfde uur… dat laat inderdaad weinig ruimte voor spontaniteit! En toch bestaat er een hydraterend verzorgingsproduct dat perfect afgestemd is op al jouw behoeften, en alle momenten in jouw leven. Echt waar, beloofd.

eau-thermale-avene-HYDRATATIE-aqua-gel


OEPS, JE BENT NIET OP TIJD UIT BED GERAAKT!

Je weet niet of het nu is omdat de wekker niet is afgelopen, of omdat je nog te diep in je droom verzonken was, maar als je je ogen opent weet je meteen dat je ochtend bijzonder snel zal moeten gaan! Snel een koffietje, vlug onder de douche, nog even tandenpoetsen en… En op dat moment is de Aqua-Gel van Hydrance jouw redder in nood. Even in een handomdraai aanbrengen en je kan vertrekken. Je huid zal 24u lang worden gehydrateerd en ziet er niet meer futloos uit, waardoor je met een heerlijk frisse teint op je werk aankomt. Succes verzekerd en zelfs op rustige ochtenden zal je deze gel niet meer kunnen missen!

eau-thermale-avene-HYDRATATIE-aqua-gelAH… EEN AVONDJE VOOR JEZELF !

Je kijkt er al maanden naar uit… en het is eindelijk zover, jouw me-time is aangebroken: er is verder niemand thuis, je kan eindelijk even aan de dagelijkse rush ontsnappen en genieten van een heerlijk bad. Leg wat lectuur klaar of zet een muziekje op, creëer de sfeer die het best bij jou past (iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen gewoonten) en ontspan!
En wat zou je ervan zeggen als je dit heerlijk zachte gevoel van hydratatie ook na het bad zou kunnen vasthouden door je huid onder te dompelen in een verrukkelijk wellnessgevoel? Wel, ik heb goed nieuws, de Aqua-Gel van Hydrance kan ook als nachtmasker worden gebruikt! Breng een dikke laag op je gelaat aan en geniet van dat moment. Het is alsof je nooit uit bad bent gekomen!
En dat is ook logisch, want de Aquagel bestaat voor 75% uit Thermaal Water van Avène…
Ik verzeker je, op avonden waarop je bad mijlenver weg lijkt, is deze gel jouw ideale partner voor een heerlijk ontspannen gevoel van hydratatie, helemaal voor jou alleen!

AU, PIJNLIJKE NACHTEN !

Je weet niet wat je gedaan zou kunnen hebben om ervoor te zorgen dat je buur zo’n hekel aan je heeft, maar het is elke nacht prijs. Zelfs met je hoofd onder je kussen kan je niet aan het lawaai ontsnappen en je weet dat het waarschijnlijk weer een korte nacht zal worden…
…en dat dit de volgende ochtend ook duidelijk van je gezicht af te lezen zal zijn. Een kleine tip om je gerust te stellen en te helpen om in slaap te komen: de Aqua-Gel van Hydrance is ook een goede verzorging voor de oogomtrek. Ja, je hebt het goed gelezen. Bye bye wallen en kringen die je aan je helse nacht herinneren. Een korte, zachte massage van de binnenkant naar de buitenkant van de oogomtrek toe… en die pandaogen vervagen onmiddellijk!
En ga misschien ook even praten met je buur, zodat je je opnieuw met je matras kan verzoenen en rustige nachten tegemoet gaat: het zal je goed doen!

eau-thermale-avene-HYDRATATIE-aqua-gel


TOP, HET VERZORGINGSPRODUCT DAT IN AL MIJN BEHOEFTEN VOORZIET !

We kunnen nog wel even verdergaan en een hele lijst van situaties beschrijven waarin de Aqua-Gel van Hydrance bijzonder nuttig blijkt, maar ik denk dat het intussen wel duidelijk is.
Het maakt niet uit wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn, deze alles-in-één verzorging past zich perfect aan jou aan.
Volg je instinct en leef voluit. Is dit trouwens geen goed moment om eens een korte bucketlist op te stellen? Je weet wel, zo’n lijst waarop je alles vermeldt dat je ooit nog hoopt te doen of verwezenlijken.
Wij geven alvast enkele ideetjes mee: een marathon lopen, het land van je dromen bezoeken, een vreemde taal leren...
 


 

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.