19/12/2018 - Dossiers

DE JUISTE ANTI-AGINGREFLEX!


VERGEET DIE ACHTERHAALDE WAARHEDEN: wacht niet tot je rimpels hebt om ze dan pas te lijf te gaan! Nee, om huidveroudering te voorkomen, moet je meteen enkele goede gewoonten aannemen… en de juiste anti-rimpelproducten gebruiken!
 
 GA OP TIJD SLAPEN!

anti_age_news.jpg

Kringen en een vale teint: vermoeidheid laat al snel sporen achter op onze huid. Voor een babyzacht huidje moet je dus ook slapen als een baby! Dit is zeker belangrijk op de lange termijn, omdat onze cellen ‘s nachts herstellen van de agressieve factoren waar ze overdag aan werden blootgesteld… De huid verwerkt verzorgingsproducten ’s nachts trouwens ook veel beter, dit geldt zeker voor anti-agingnachtcrèmes.
HYDRATEREN MAAR!

hydratation_anti_age_news.jpg

Onze huid bestaat voor 65% uit water!
 Drink daarom elke dag 1,5 liter water (en antioxiderende groene thee!) om je huid van binnenuit van het nodige vocht te voorzien en compacter te maken.
En om een droge huid – en het daaruit resulterende gebrek aan elasticiteit – ook van buitenaf te voorkomen, moet je je huid zelf ook hydrateren: de Eau Thermale Avène anti-agingcrèmes zitten barstensvol verzachtend Thermaal Water van Avène en hydrateren de huid perfect om haar natuurlijke elasticiteit te beschermen.PAS JE VERZORGING AAN!

Het is heel belangrijk dat je je beautyritueel aanpast aan wat je huid echt nodig heeft en aan de kenmerkende tekenen van huidveroudering. Zodra de eerste fijne lijntjes verschijnen, kan je de jeugdigheid van je huid beschermen met een crème die de huid van de nodige vitamine A voorziet om haar weer glad te maken en te doen stralen: missie geslaagd met het YsthéAL gamma van Eau thermale Avène, dat het superactief ingrediënt Retinaldehyde bevat.

Zodra de eerste echte rimpels zich aandienen, de huid begint te verslappen en er diepe groeven verschijnen, wordt het tijd om over te stappen op het PhysioLift gamma dat de celactiviteit een boost geeft en de huid van extra collageen voorziet.
Voor een droge, rijpere huid die begint te verslappen is er het DermAbsolu gamma dat een unieke combinatie van actieve bestanddelen bevat en huidveroudering op een allesomvattende wijze aanpakt, met zichtbaar resultaat. Bovendien garandeert het DermAbsolu verzorgingsritueel zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een uitzonderlijk moment van plezier. Je huid zal je dankbaar zijn!

Ontdek het nieuw DermAbsolu gamma!

dermabsolu.pngREVITALISEREN MET HET ESSENTIEEL SERUM

Het Fundamenteel serum  bevat sterk geconcentreerde actieve bestanddelen die de huid weer stevig en strak maken en de gelaatscontouren zichtbaar mooier definiëren.


VOLLER MAKEN MET DE ESSENTIËLE DAGCRÈME

De Fundamentele dagcrème  verstevigt de huid en definieert de gelaatscontouren zichtbaar mooier voor een stralende, elastische en levenskrachtige huid.

BESCHERMEN MET DE VERSTEVIGENDE TEINT CRÈME SPF 30

De Verstevigende getinte crème egaliseert de huid en beschermt haar tegen UV-stralen. De huid ziet er weer stralend uit, met een prachtige, natuurlijke en gezonde teint.


VOEDEN EN REGENEREREN MET DE VERZORGENDE NACHT BALSEM

De Verzorging voor een jeugdige blik zorgt voor een heldere, levendige blik dankzij de tintelfrisse metalen massageroller die wallen en kringen doet vervagen.


REVITALISEREN MET DE OOGVERZORGING VOOR EEN JEUGDIGE BLIK

De Versterkende nachtbalsem regenereert de huid en voedt haar intens. Bij het ontwaken zijn de gelaatstrekken heerlijk ontspannen. De huid is levenskrachtiger en ziet er stralend uit.


 

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.