23/10/2018 - Dossiers

EEN HERFSTRITUEEL OM MIJN HUID HEERLIJK TE VERWENNEN…

Minder daglicht, de stress van het nieuwe schooljaar, rukwinden buiten en verwarming binnen zijn tal van factoren die onze gelaatshuid aantasten en uitdrogen… Hoog tijd om je geest en huid eens lekker te verwennen! En als je nu eens voor een streelzacht herfstritueel zou kiezen? Dergelijke rituelen blijken trouwens ook een gunstig effect te hebben op ons gemoed, omdat ze de mentale last en stress verminderen…

automne_avene_header.jpg


MIJN OCHTENDRITUEEL

Wat is er op een frisse herfstochtend fijner dan even te genieten van een geurig kopje hete thee om in alle rust wakker te worden en je lichaam na de nacht te rehydrateren? Ook onze huid heeft dan extra vocht nodig! Om dat onaangenaam trekkerige gevoel dat zo typerend is voor dit seizoen tegen te gaan, raden wij een streelzacht hydratatieritueel in 2 fasen aan. Eerst gebruik je het Intens Rehydraterend Serum van Hydrance met zijn subtiele accenten van rozen en jasmijn voor een heerlijk geurig verwenmoment! De samenstelling van dit product werd trouwens volledig vernieuwd en bevat voortaan microsferen barstensvol Thermaal Water van Avène en het COHEDERMTM lipidentrio.
Dit supergeconcentreerde, doch vederlichte serum wordt probleemloos onder de dagcrème aangebracht: zo kan het perfect worden gecombineerd met de Rijke Hydraterende Crème van Hydrance. Resultaat: een intens gehydrateerde huid en een langdurig verzachtend effect…

news_routine_automne1.jpg


MIJN NACHTRITUEEL

Een van die typische herfstgenoegens zodra de dagen korter en frisser worden: thuiskomen en je gezellig onder een warm dekentje nestelen, misschien zelfs met heerlijk foute pantoffels aan je voeten ;-) Maar ook onze epidermis knapt zienderogen op van een comfytextuur, zoals die van de 3-in-1 Reinigingsfluid: de originele formule van deze fluid combineert de frisheid van een lotion met het comfort van een melk. En omdat de fluid gewoon met de vingertoppen wordt aangebracht en niet moet worden afgespoeld, wordt het noodzakelijke (maar soms vervelende) reinigingsritueel een moment van instant ontspanning... zodat je snel weer onder je dekentje kan kruipen om rustig naar je lievelingsserie te kijken (nog zo’n guilty pleasure in de herfst ^^ !).

news_routine_automne2.jpg


MIJN WEEKENDRITUEEL

De herfst is net als de lente een overgangsseizoen, ideaal voor een detoxkuur: laat die groene sapjes en kruidendrankjes maar komen! Ook onze epidermis kan in dit seizoen een detoxkuur gebruiken om dode huidcellen en toxines te verwijderen. Plan daarom elke zondag, als de rust even weergekeerd is thuis, wat me-time in om je huid met een peeling en een masker te verwennen. De bioafbreekbare formule van de Milde peelinggel van Eau Thermale Avène met microscopisch kleine korreltjes van cellulose en jojobawas exfolieert de gevoelige huid in alle zachtheid zonder de huid of het milieu aan te tasten. Na dit gladmakende ritueel breng je het Verzachtend hydraterend masker met saffloerolie en Thermaal Water van Avène aan. Dit masker is als een intens hydraterend bad voor je huid!

news_routine_automne3.jpg

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.