Verzorging voor mannen

Verzorging voor mannen

Met een cosmeticaproduct voor mannen, zoals een Aftershave Balsem, een anti-aging product voor mannen, een scheerschuim, ... kunt u zich zonder taboes en met plezier verzorgen. Ontdek ons MEN assortiment, gezichtsverzorging voor mannen met een gevoelige huid.

4 Resultaten "Verzorging voor mannen"

ONTDEK OOK

Hoe verzorgt u het gelaat van een man?

De huid van een man is ook onderhevig aan aanvallen van buitenaf zoals vervuiling, koude, waterkwaliteit, zon, scheren, enz. Deze factoren kunnen de hydrolipidenfilm van de huid, die als een beschermende barrière voor het lichaam fungeert, veranderen. Dus hoe verzorgt u de huid van een man goed om er jong en mooi uit te blijven zien ?

voor mannen, aangepast aan zijn huidtype, is essentieel om de huidbarrière in stand te houden en te beschermen.

  1. Reinig uw gelaat 's morgens om de nachtelijke talgproductie te elimineren en 's avonds om onzuiverheden te verwijderen die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt.
  2. Een wekelijkse gelaatsscrub met de zachte Milde peelinggel helpt te voorkomen dat dode huidcellen zich ophopen en herstelt de stralende teint.
  3. Hydrateer uw gelaat met een hydraterende crème voor mannen om uw huidbarrière te herstellen en uw huid te beschermen.
  4. Vermijd op zonnige dagen langdurige blootstelling aan de zon of tijdens de uren met sterk zonlicht. Als u naar buiten moet, vergeet dan niet een zonnecrème aan te brengen, aangepast aan uw huidskleur en de intensiteit van het zonlicht. Het geheim van de huid van een jongeman ligt voor een groot deel in de bescherming tegen de uv-stralen van de zon.

De gezichtsverzorgingsroutine voor mannen

Hoe maakt u het gelaat van een man schoon?

Om uw huid schoon en zuiver te houden zonder irritatie te veroorzaken, kiest u een gelaatsreiniger die op uw noden is afgestemd.

Reinig uw gelaat niet met een zeep die speciaal voor het lichaam bedoeld is. Omdat de huid van het gelaat fijn en kwetsbaar is, kan de hydrolipidenfilm van uw opperhuid veranderen, de huid afbijten en zo droogheid en irritaties veroorzaken. Kies voor zeepvrije reinigingsblokjes of gels zoals de Trixera Nutrition Gel en het Cold Cream blokje. 

Als u vaak last hebt van onzuiverheden en puistjes op het voorhoofd, de neus en kin, dan brengt de Matterende Reinigende Mousse de talgproductie in de T-zone in balans en doet het de huid zacht aanvoelen. Als u overal onzuiverheden hebt op het gelaat, of als u een vette huid of huid met neiging tot acne hebt, kies dan voor de Cleanance Reinigende Gel vanwege de zuiverende en matterende werking.

Ontdek onze andere gezichtsreinigers aangepast aan de van mannen en vrouwen en hun problematiek.

Hoe scheert u uw gelaat goed?

Voor een optimale en irritatievrije scheerbeurt is het essentieel de beharing en uw huid goed voor te bereiden, bij voorkeur onder de douche. De stoom laat de poriën uitzetten om ze soepeler te maken en de beharing vrij te maken.

Reinig eerst uw huid, zodat er geen onzuiverheden in uw poriën terechtkomen als gevolg van het scheren. Breng vervolgens een aan de hardheid van uw beharing aangepaste scheercrème aan met lichte cirkelvormige massages op uw vochtige huid, te beginnen bij uw hals.

Vervolgens beweegt u het scheermes in de richting van de haargroei om ingegroeide haartjes te voorkomen. Houd uw scheermesje regelmatig onder water en ga over uw hele baard voor een perfect resultaat. Spoel grondig af met koud water om de poriën te hersluiten en droog vervolgens af door zachtjes met een handdoek over uw gelaat te deppen.

Kalmeer uw huid tot slot met een verstuiving van de Thermaal Water Spray en breng de MEN Aftershave Balsem aan als u een droge huid hebt of de MEN Aftershave Fluide als u een normale of gemengde mannenhuid hebt.

Welke gezichtscrème voor mannen moet ik kiezen?

Omdat Eau Thermale Avène zich bewust is van de nood van mannen om de jeugdigheid van hun huid te behouden, heeft het de MEN Hydraterende anti-aging verzorging ontwikkeld om hen te helpen tekenen van veroudering te bestrijden. Deze gezichtscrème voor mannen hydrateert, voedt en verstevigt de huid. Deze kan dagelijks worden aangebracht, zelfs direct na het scheren.

Terug naar boven