Intense oogmake-up remover

Permanent

Kalmeert - Verwijdert make-up

Een tweefasenformule (combinatie van verzachtend Thermaal Water van Avène en oliën die make-up verwijderen) voor het verwijderen van langhoudende, intense en waterproof make-up. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlenzen.

De doeltreffendheid van een tweefasenformule

Verwijdert make-up, verzacht.

Fles

Ideaal voor Volwassenen

Huidtype Gevoelige huid - Gevoelige / overgevoelige huid

Behoefte Make-up verwijderen

Gemaakt in Frankrijk

Milieu-impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Verpakking

Recycleerbare verpakking (volgens sorteerinstructies Frankrijk die plaatselijk kunnen verschillen)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Productie

Vervaardigd in een ecologisch erkend productievestiging***

***volgens de ISO 14001-norm of ECOVADIS

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Product vervaardigd te Frankrijk

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:Thermaal Water van Avène

* Samen met dermatologen, via de Euromelanoma-vereniging die door Europese dermatologen is opgericht om informatie over de preventie ... van huidkanker te beschikbaar te stellen en te delen.

* Samen met patiënten van ‘Tout le Monde contre le Cancer’ (Verenigd tegen Kanker) en ‘Association Ichtyose France’.

* Samen met lokale overheden en stakeholders van APIA: ‘Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène’ (Vereniging voor het Behoud van het Impluvium van de Waterbronnen van Avène), die alle vrijwillige plaatselijke initiatieven ter bevordering van duurzaam bosbeheer, verantwoorde landbouw van natuurlijke hulpbronnen en het behoud van het plaatselijke natuurlijke erfgoed aanmoedigt en coördineert.

* Samen met ‘PUR PROJET’, een sociale onderneming die zich inzet voor het herstel van mariene ecosystemen in Indonesië.

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Schud de flacon voor elk gebruik goed om de suspensie van deze tweefasenlotion te homogeniseren. Doe een beetje Intense make-upremover voor de ogen op een wattenschijfje. Laat het 3 seconden op het ooglid inwerken. Verwijder dan zachtjes de restjes make-up van de oogleden en wimpers door het wattenschijfje eerst neerwaarts en dan opwaarts te bewegen.

Verzorgingsroutine

LOKAAL MAKE-UP VERWIJDEREN

 Intense oogmake-up remover
Intense oogmake-up remover

VERZACHTEN

 Intense oogmake-up remover
Thermaal Water van Avène Spray
Ingrediënten Ingrediënten

WATER (AQUA). AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISODODECANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM CHLORIDE. DISODIUM EDTA. ISOPROPYL PALMITATE. PHENETHYL ALCOHOL. RED 40 (CI 16035). SODIUM BENZOATE. YELLOW 5 (CI 19140)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Oliefase

Oliefase

Verwijdert waterproof make-up op milde wijze.

Thermaal Water van Avène

Thermaal-Water-van-Avène

Dankzij de unieke minerale en biologische samenstelling werkt het bijzonder verzachtend en herstellend in op de huid. Brengt de huid weer perfect in balans.

Resultaten

• De Intense make-upremover voor de ogen wordt gewaardeerd omdat de formule waterproof make-up snel verwijdert (88% tevredenheid) en de huid na gebruik comfortabel laat aanvoelen (91% tevredenheid op het onderdeel gehydrateerde huid en 93% op het onderdeel zachtheid van de huid)¹
• De Intense make-upremover voor de ogen vermindert het verlies van wimpers tijdens het verwijderen van make-up (4 keer minder verlies van wimpers na 2 weken)²

¹Test uitgevoerd onder dermatologisch en oogheelkundig toezicht bij 89 vrouwen met gevoelige ogen.² Test gedurende 2 weken uitgevoerd bij 15 personen bij wie wimpers snel uitvallen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Terug naar boven