Couvrance Getinte compact crème sable mat effect

Permanent

Maakt de huidtint gelijk - Bedekken - Corrigeer onvolkomenheden

De Couvrance Getinte compact crème sable mat effect egaliseert en corrigeert ernstige onvolkomenheden bij de lichte tot goudkleurige gevoelige huid, met een natuurlijke matte poederfinish.

Fotocorrigerend 3D-complex.

Egaliserend, uv-bescherming, sublimerend

Poederdoos

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Normale huid - Gecombineerde huid - Gevoelige huid

Behoefte Tegen onzuiverheden - Gelijkmatige teint

Gemaakt in Italië

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Sublimeer elke schoonheid, zelfs de meest gevoelige.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Gebruik het sponsje om het product al deppend op het midden van het gezicht aan te brengen. Werk van het midden van het gezicht naar de gezichtscontouren toe, voor een natuurlijk resultaat. Breng het product met lichte tikjes aan, voor een intensere dekking of op oneffenheden.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Een assortiment corrigerende verzorgingsproducten om met kleuren te ' spelen' en diverse soorten onzuiverheden te corrigeren.

Getest in het Dermatologisch Onderzoekscentrum.
Doeltreffendheidsresultaten¹:
• 91% vindt dat hun huid de hele dag lang comfortabel aanvoelt.
• 96% vindt de make-up makkelijk aan te brengen.
Toegepast in de workshop rond medische make-up in het hydrotherapiecentrum Station Thermale Avène: Het hydrotherapiecentrum is volledig gewijd aan de gevoelige huid en biedt zijn gasten naast thermale behandelingen ook gratis educatieve en informatieve programma's: medische conferenties, discussiegroepen en workshops. In de workshop rond medische make-up worden specifieke technieken aangehaald om huidimperfecties op gelaat en lichaam bij vrouwen en mannen te camoufleren. Couvrance is uitgegroeid tot de specialist voor kleurcorrecties, zowel voor kleine correcties (geringe neiging tot roodheid, kringen...) als voor een hogere mate aan correctie (postoperatieve ingrepen, moedervlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

¹Het gemiddelde tevredenheidspercentage. Consumententest uitgevoerd op de Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect gedurende 10 dagen bij 93 vrouwen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine. VERZORGINGSROUTINE

Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine.

EFFENEN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème sable mat effect
Couvrance correctiestick groen

CORRIGEREN & EGALISEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème sable mat effect
Couvrance Getinte compact crème sable mat effect

FIXEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème sable mat effect
Thermaal Water van Avène Spray
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een hoog dekkend vermogen om op een zeer natuurlijke manier make-up aan te brengen en hardnekkige onzuiverheden te camoufleren.

TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). C12-15 ALKYL ETHYLHEXANOATE. TALC. TITANIUM DIOXIDE [NANO]. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. POLYETHYLENE. ISODECYL NEOPENTANOATE. KAOLIN. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN SESQUIOLEATE. SYNTHETIC BEESWAX. TITANIUM DIOXIDE. POLYMETHYL METHACRYLATE. ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINILYDENE CHLORIDE COPOLYMER. ALUMINA. ASCORBYL PALMITATE. BHT. C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. CYCLOPENTASILOXANE. HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX. ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE. MICA. SILICA. STEARIC ACID. SYNTHETIC WAX. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Zonnefilters SPF30

Zonnefilters-SPF30

Beschermt de gevoelige huid tegen UV-stralen.

Pigmentdeeltjes

Pigmentdeeltjes

Hoge concentratie aan pigmentdeeltjes voor een hoogdekkend, natuurlijk ogend resultaat.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Ja, natuurlijk, vooral omdat de dekking aanpasbaar is. U kunt hiermee een make-up op maat creëren voor een perfecte teint.

Inderdaad. We zijn begonnen met Trixera Nutrition balsem. Vervolgens gingen we met de groene Correctiestick aan de slag tot de onzuiverheid grijs kleurde. Daarop brachten we deppend de Getinte compact cream mat effect aan om de camouflage met de Correctiestick niet te verplaatsen. Tot slot werd de make-up gefixeerd met Mozaïekpoeder translucide.
Het is eigenlijk heel eenvoudig. Enkele tips: hydrateer de huid goed voordat u de make-up aanbrengt, breng de correcties in kleine hoeveelheden aan en rond af met een vleugje Thermaal Water van Avène om de make-up langer intact te houden.

Jazeker! We geven graag nog enkele tips en tricks mee.
1 - Hydrateer de huid met een zeer lichte, matterende crème, zoals Cleanance Matterende verzorging.
2 - Breng plaatselijk een kleine hoeveelheid Getinte compact crème mat effect aan met lichte tikjes. (U hoeft niet het hele gezicht te behandelen.) Belangrijk: kies de geschikte tint.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven