Couvrance Getinte compact crème beige mat effect

Permanent

Bedekken - Maakt de huidtint gelijk - Corrigeer onvolkomenheden

Couvrance Getinte compact crème beige mat effect is een verzorging met natuurlijke matte poederfinish die ernstige oneffenheden van de lichte, gevoelige huid egaliseert en corrigeert.

Fotocorrigerend 3D-complex.

Egaliserend, uv-bescherming, sublimerend

Poederdoos

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Normale huid - Gecombineerde huid - Gevoelige huid

Behoefte Tegen onzuiverheden - Gelijkmatige teint

Gemaakt in Italië

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Sublimeer elke schoonheid, zelfs de meest gevoelige.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Gebruik het sponsje om het product al deppend op het midden van het gezicht aan te brengen. Werk van het midden van het gezicht naar de gezichtscontouren toe, voor een natuurlijk resultaat. Breng het product met lichte tikjes aan, voor een intensere dekking of op oneffenheden.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Een assortiment corrigerende verzorgingsproducten om met kleuren te ' spelen' en diverse soorten onzuiverheden te corrigeren.

Getest in het Dermatologisch Onderzoekscentrum.
Doeltreffendheidsresultaten¹:
• 91% vindt dat hun huid de hele dag lang comfortabel aanvoelt.
• 96% vindt de make-up makkelijk aan te brengen.
Toegepast in de workshop rond medische make-up in het hydrotherapiecentrum Station Thermale Avène: Het hydrotherapiecentrum is volledig gewijd aan de gevoelige huid en biedt zijn gasten naast thermale behandelingen ook gratis educatieve en informatieve programma's: medische conferenties, discussiegroepen en workshops. In de workshop rond medische make-up worden specifieke technieken aangehaald om huidimperfecties op gelaat en lichaam bij vrouwen en mannen te camoufleren. Couvrance is uitgegroeid tot de specialist voor kleurcorrecties, zowel voor kleine correcties (geringe neiging tot roodheid, kringen...) als voor een hogere mate aan correctie (postoperatieve ingrepen, moedervlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

¹Gemiddeld tevredenheidspercentage. Consumententest uitgevoerd op de Couvrance Getinte compact crème soleil mat effect gedurende 10 dagen bij 93 vrouwen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine. VERZORGINGSROUTINE

Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine.

EFFENEN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige mat effect
Couvrance correctiestick groen

CORRIGEREN & EGALISEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige mat effect
Couvrance Getinte compact crème beige mat effect

KALMEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige mat effect
Thermaal water van Avène Spray
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een hoog dekkend vermogen om op een zeer natuurlijke manier make-up aan te brengen en hardnekkige onzuiverheden te camoufleren.

TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). C12-15 ALKYL ETHYLHEXANOATE. TALC. TITANIUM DIOXIDE [NANO]. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. POLYETHYLENE. ISODECYL NEOPENTANOATE. KAOLIN. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN SESQUIOLEATE. SYNTHETIC BEESWAX. TITANIUM DIOXIDE. POLYMETHYL METHACRYLATE. ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINILYDENE CHLORIDE COPOLYMER. ALUMINA. ASCORBYL PALMITATE. BHT. C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. CYCLOPENTASILOXANE. HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX. ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE. MICA. SILICA. STEARIC ACID. SYNTHETIC WAX. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Zonnefilters SPF30

Zonnefilters-SPF30

Beschermt de gevoelige huid tegen UV-stralen.

Pigmentdeeltjes

Pigmentdeeltjes

Hoge concentratie aan pigmentdeeltjes voor een hoogdekkend, natuurlijk ogend resultaat.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Het fixerende en matterende poeder, zoals het Mozaïekpoeder translucide speelt hierin een cruciale rol. Nadat u de compacte foundation heeft aangebracht, neemt u het poeder op met een grote kwast of een sponsje en brengt u dit op het midden van het gezicht en vervolgens op de contouren aan. Daarna verstuift u op 20 cm van het gezicht lichtjes wat Thermaal water van Avène op de make-up. De verdamping van het Thermaal Water van Avène zorgt ervoor dat uw make-up langer intact blijft.

U kunt de concealer gerust op bepaalde plaatsen aanbrengen. Kies de juiste tint door het product uit te testen op of rondom de zone die uw wil corrigeren. Breng daarna de Getinte compact crème deppend met een sponsje aan op de te behandelen zones. U kunt de tint bij de randen van de correctie vervagen door het product met het sponsje uit te strijken. Dit is een techniek die wij vaak gebruiken in het make-upatelier van het Avène kuuroord, onder meer om huidonvolkomenheden bij mannen te corrigeren.

Afhankelijk van het type acne stellen wij 2 oplossingen voor:
- Lichte acne: egaliseer de teint met de vloeibare concealer. Breng bij voorkeur deppend aan met een sponsje. Strijk uit over de contouren van het gezicht en de hals. Bewerk vervolgens de onvolkomenheden met het beige Correctiepenseel en vervaag de randen met een wattenstaafje. Fixeer de make-up en matteer de teint met het Mozaïekpoeder translucide.
- Ernstige acne: egaliseer eerst de teint met een Getinte compact crème mat effect. Neutraliseer vervolgens de kleur van de puistjes met een Correctiestick en een fijn penseeltje.
- Kies voor de groene Correctiestick als de puistjes rood zijn, de gele Correctiestick als ze paarsachtig zijn en de Correctiestick koraal voor bruine puistjes.
Fixeer en matteer tot slot met het Mozaïekpoeder translucide.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven