Couvrance Getinte compact crème beige comfort

Permanent

Maakt de huidtint gelijk - Bedekken - Corrigeer onvolkomenheden

De Couvrance Getinte compact crème beige comfort egaliseert en corrigeert ernstige onzuiverheden van de lichte en gevoelige huid en heeft een natuurlijke, fluweelzachte finish.

Fotocorrigerend 3D-complex.

Egaliserend, UV-bescherming, perfectionerend.

Poederdoos

Ideaal voor Tieners - Volwassenen

Huidtype Droge huid - Zeer droge huid - Gevoelige huid

Behoefte Tegen onzuiverheden - Gelijkmatige teint

Gemaakt in Italië

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Sublimeer elke schoonheid, zelfs de meest gevoelige.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Gebruik het sponsje om het product al deppend op het midden van het gezicht aan te brengen. Werk van het midden van het gezicht naar de gezichtscontouren toe, voor een natuurlijk resultaat. Breng het product met lichte tikjes aan, voor een intensere dekking of op oneffenheden.

Klinische resultaten
Klinische resultaten

Een assortiment corrigerende verzorgingsproducten om met kleuren te ' spelen' en diverse soorten onzuiverheden te corrigeren.

Getest in het Dermatologisch Onderzoekscentrum.
Doeltreffendheidsresultaten¹:
• 90% vindt dat hun huid de hele dag lang comfortabel aanvoelt.
• 92% vindt de make-up makkelijk aan te brengen.
Toegepast in de workshop rond medische make-up in het hydrotherapiecentrum Station Thermale Avène: Het hydrotherapiecentrum is volledig gewijd aan de gevoelige huid en biedt zijn gasten naast thermale behandelingen ook gratis educatieve en informatieve programma's: medische conferenties, discussiegroepen en workshops. In de workshop rond medische make-up worden specifieke technieken aangehaald om huidimperfecties op gelaat en lichaam bij vrouwen en mannen te camoufleren. Couvrance is uitgegroeid tot de specialist voor kleurcorrecties, zowel voor kleine correcties (geringe neiging tot roodheid, kringen...) als voor een hogere mate aan correctie (postoperatieve ingrepen, moedervlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

¹Gemiddeld tevredenheidspercentage. Consumententest uitgevoerd op de Couvrance Getinte compact crème comfort gedurende 10 dagen bij 83 vrouwen.

Bronnen bekijken Bronnen verbergen
Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine. VERZORGINGSROUTINE

Uw stapsgewijze teintcorrigerende en perfectionerende make-uproutine.

EFFENEN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige comfort
Couvrance correctiestick groen

CORRIGEREN & EGALISEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige comfort
Couvrance Getinte compact crème beige comfort

FIXEREN

VERZORGINGSROUTINE Couvrance Getinte compact crème beige comfort
Thermaal Water van Avène Spray
BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Een hoog dekkend vermogen om op een zeer natuurlijke manier make-up aan te brengen en hardnekkige onzuiverheden te camoufleren.

C12-15 ALKYL ETHYLHEXANOATE. HYDROGENATED POLYISOBUTENE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. TALC. TITANIUM DIOXIDE [NANO]. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. IRON OXIDES (CI 77492) (CI 77491) (CI 77499). POLYETHYLENE. SORBITAN SESQUIOLEATE. TITANIUM DIOXIDE. NYLON-12. POLYMETHYL METHACRYLATE. SYNTHETIC BEESWAX. ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINILYDENE CHLORIDE COPOLYMER. ALUMINA. ASCORBYL PALMITATE. BHT. C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. CYCLOPENTASILOXANE. HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX. ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE. MICA. SILICA. STEARIC ACID. SYNTHETIC WAX. TOCOPHEROL. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Zonnefilters SPF30

Zonnefilters-SPF30

Beschermt de gevoelige huid tegen UV-stralen.

Pigmentdeeltjes

Pigmentdeeltjes

Hoge concentratie aan pigmentdeeltjes voor een hoogdekkend, natuurlijk ogend resultaat.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Absoluut. U kunt de Getinte compact crème met eender welk type make-upreiniger verwijderen: reinigingsmelk, micellaire lotion ...

De Getinte compact crème heeft een specifieke dekkende textuur om opvallende onzuiverheden in het gezicht of op het lichaam te corrigeren. Om het zwangerschapsmasker te camoufleren zonder maskereffect, raden wij u aan de pigmentvlekken plaatselijk bij te werken met de Correctiestick koraal. Neem wat product op uw vingertop en tik de oneffenheden aan om ze lichter te maken. Egaliseer daarna de teint met Getinte compact crème. Dep de crème met een sponsje op het zwangerschapsmasker om de correctie niet te verplaatsen. Strijk het product daarna uit naar de gezichtscontouren toe zonder de hals te vergeten. Fixeer met Poedermozaïek translucide of lumière als final touch.

Ja. U kunt het product als foundation en als kleurcorrectie gebruiken. Onze tip: gebruik het sponsje om concealer op te nemen. Breng het product deppend aan over het volledige gezicht en strijk het glad van het midden naar de gezichtscontouren toe. Corrigeer onvolkomenheden door plaatselijk met tikjes wat compacte foundation aan te brengen. Werk af met een fixerend poeder.

love salmon-2x

DUURZAME ONTWIKKELING

Dit is een belangrijk aandachtspunt voor ons. We werken hier elke dag aan, met oog op morgen.

Onze engagementen ->

Terug naar boven