Couvrance Bruin Wenkbrauwpotlood

Permanent

Herdefinieert - Beeldhouwen - Bedekken

Herdefinieert en corrigeert op natuurlijke wijze kleine onvolkomenheden in de wenkbrauwen.

Formule met hoge tolerantie.

Voorziet de blik van meer intensiteit, geeft extra vorm aan de wenkbrauwhaartjes en perfectioneert de uitstraling.

Potlood

Ideaal voor Volwassenen - Mensen die een behandeling tegen kanker of een nabehandeling ondergaan

Gemaakt in Frankrijk

AANBRENGMETHODE
AANBRENGMETHODE

Sublimeer elke schoonheid, zelfs de meest gevoelige.

Gebruiksfrequentie

Dagelijks

Tips voor het aanbrengen

Gebruik het wenkbrauwpotlood om fijne lijntjes te tekenen in de wenkbrauwen. Begin aan de aanzet van het wenkbrauwhaartje richting de punt. Fixeer met Mozaïekpoeder – translucide of lumière – en borstel de kleur gelijkmatig over de wimperhaartjes om tot een natuurlijk ogend resultaat te komen.

KLINISCHE RESULTATEN
KLINISCHE RESULTATEN

Een assortiment corrigerende verzorgingsproducten om met kleuren te ' spelen' en diverse soorten onzuiverheden te corrigeren.

Getest in het Dermatologisch Onderzoekscentrum. Toegepast in de workshop rond medische make-up in het hydrotherapiecentrum Station Thermale Avène: Het hydrotherapiecentrum is volledig gewijd aan de gevoelige huid en biedt zijn gasten naast thermale behandelingen ook gratis educatieve en informatieve programma's: medische conferenties, discussiegroepen en workshops. In de workshop rond medische make-up worden specifieke technieken aangehaald om huidimperfecties op gelaat en lichaam bij vrouwen en mannen te camoufleren. Couvrance is uitgegroeid tot de specialist voor kleurcorrecties, zowel voor kleine correcties (geringe neiging tot roodheid, kringen...) als voor een hogere mate aan correctie (postoperatieve ingrepen, moedervlekken, couperose, vitiligo, brandwonden...).

BESTANDDELEN BESTANDDELEN

Formule met hoog dekkend vermogen om permanente of tijdelijke onvolkomenheden in de wenkbrauwen te verdoezelen.

ETHYLHEXYL ISOSTEARATE. NEOPENTYL GLYCOL DIETHYLHEXANOATE. EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA). COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX (CERA CARNAUBA). CERESIN. KAOLIN. NYLON-12. PARAFFIN. MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. MAY CONTAIN (+/-) IRON OXIDES (CI 77491) (CI 77492) (CI 77499). MICA. BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Pigmentdeeltjes

Pigmentdeeltjes

Hoge concentratie aan pigmentdeeltjes.

VEELGESTELDE VRAGEN

Twijfels en/of vragen? Onze experts helpen u verder.

Voor een natuurlijke make-up van de wenkbrauwen raden wij u aan 2 tinten over elkaar te gebruiken om reliëf te creëren.
Neem 3 referentiepunten: aanzet, einde en midden van de wenkbrauw. (Zie schema?) Teken eerst een wenkbrauwlijn met het lichte Wenkbrauwpotlood  blond . Fixeer met Couvrance Mozaïekpoeder translucide.
Breng daarover met het wenkbrauwpotlood  bruin  fijne lijntjes aan. Zo creëert u contrast en reliëf en kunt u wenkbrauwen nabootsen.
Fixeer opnieuw met Mozaïekpoeder translucide voor een natuurlijker ogende tint.

Jazeker. Met de leeftijd heeft het uiteinde van de wenkbrauw de neiging om dunner te worden. Onze tip: kies het wenkbrauwpotlood dat het dichtst bij uw natuurlijke tint ligt. Begin op het hoogste punt van uw wenkbrauw en verleng met korte lijntjes. Voor een gegarandeerd verjongend effect!

Geen nood als de vorm van uw (bij)getekende wenkbrauwen u niet bevalt. Een met wenkbrauwpotlood aangebrachte lijn kunt u corrigeren met een 'make-upgom' of een in foundation gedrenkt wattenstaafje. Gom vervolgens de potloodlijnen weg die u niet bevallen.

Terug naar boven