Cold Cream Handcrème

Permanent

Deze handcrème voor uitgedroogde handen kent een bijzonder voedende en beschermende werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf (wind, kou, enz.).

Hydraterende formule voor een huid die extreem comfortabel aanvoelt.

Herstellend, voedend, kalmerend

Tube
Online aankopen

Ideaal voor Familie

Leeftijd Vanaf 2 jaar (jaren)

Aangepast De handen

Huidtype Zeer droge huid - Droge huid

Gemaakt in Frankrijk

*Opperlagen van de huid.

Voedt en verzacht droge handen. De formule is geschikt voor het hele gezin en omhult de huid met een beschermend laagje tegen extreme kou.

Herstellend, voedend, kalmerend

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Zo vaak als nodig

Aanbrengmethode: Doe wat van de Cold Cream Handcrème in de handen en masseer het product hierna lichtjes in op de bovenkant van de handen. Belangrijke tip: Breng de crème eerst met lichte tikjes aan op de zeer droge en/of geïrriteerde handen, alvorens zachtjes uit te smeren.

Ingrediënten

Ingrediënten

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL ALCOHOL. POLYMETHYL METHACRYLATE. GLYCERYL STEARATE. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. PEG-100 STEARATE. BEESWAX (CERA ALBA). BENZOIC ACID. BISABOLOL. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROXYPROPYL GUAR. SODIUM HYDROXIDE. WATER (AQUA)

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Thermaal Water van Avène

Thermaal-Water-van-Avène

Dankzij de unieke minerale en biologische samenstelling werkt het bijzonder verzachtend en herstellend in op de huid. Brengt de huid weer perfect in balans.

Cold cream

Cold-cream

Cold Cream is een «klassieker» uit de Franse farmacopee. De formule is samengesteld uit een combinatie van pure natuurlijke bijenwas, vetten en Thermaal Water van Avène. Vormt een beschermend laagje op de huid om het tekort aan talg in de hydrolipidenfilm te compenseren en droogheid te voorkomen.

Resultaten

• Zachte en soepele handen onmiddellijk na het aanbrengen bij 97% van de gebruikers (getest in extreme koude omstandigheden -25°C)¹
• Niet-plakkerige en niet-vette textuur voor 90% van de gebruikers¹
• Diep gevoed voor 94% van de gebruikers¹

¹Test uitgevoerd in Canada onder extreem koude omstandigheden bij 31 proefpersonen (tevredenheidspercentage). Ten minste twee toepassingen per dag gedurende 20 dagen.

In hetzelfde gamma

In hetzelfde gamma

Cold Cream Crème

Cold Cream Crème

Voedt, Beschermt

TriXera NUTRITION reinigingsgel

TriXera NUTRITION reinigingsgel

Voedt, Reinigt, Zuivert

Thermaal Water van Avène Spray

Thermaal Water van Avène Spray

Kalmeert, Herstelt de huidbarrière

Terug naar boven