ONZE RESELLERS

EEN MERKVERHAAL DAT VOORTVLOEIT UIT HET IN ONS GESTELDE VERTROUWEN

Eau Thermale Avène is geheel gewijd aan de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten die doelgericht herstellend en zeer weldadig inwerken op de gevoelige huid, om zo het huidongemak optimaal te verlichten en de algehele levenskwaliteit duurzaam te verbeteren.

Al meer dan 30 jaar heeft het merk een solide vertrouwensrelatie opgebouwd met professionals in de gezondheidszorg, met name dankzij de visie en vastberadenheid van de oprichter alsook apotheker van opleiding, Pierre Fabre. Om optimaal in te kunnen spelen op uw specifieke noden, rekenen wij eveneens op onze jarenlange samenwerkingsverbanden met vakspecialisten (die ook uw dagelijkse gezondheidspartners zijn): de apothekers.

Het onderhouden van deze sterke en langdurige relatie dient om u deskundige en persoonlijke antwoorden te bieden en altijd de meest geschikte Eau Thermale Avène verzorging te verstrekken. Via deze weg kunnen wij optimaal zorg dragen voor uw huid!

Wij bevelen het merk Eau Thermale Avène aan voor de huidverzorging van het hele gezin. De huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypes, waaronder de gevoelige huid. De doeltreffendheid en de veiligheid van onze producten staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor we deze telkens weer met alle zekerheid van dien kunnen aanbevelen.

Pharmacie Centrale la Collégiale in Guérande, Frankrijk

Het Dermatologisch Laboratorium van Avène: de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen.

Dankzij het jarenlange en rijke samenwerkingsverband bestaat er een zeer sterke band tussen het Dermatologisch Laboratorium van Avène en apothekers onderling. Dit is voornamelijk te danken aan het selectieve distributiekanaal van het merk Eau Thermale Avène, waarin de apotheker een centrale plaats inneemt.

De producten van Eau Thermale Avène worden gedistribueerd over meer dan 2.000 apothekerszaken in België alleen.

Wij zetten ons in voor de ondersteuning en opleiding van apothekers, zodat zij de beste informatiebron tussen het merk en u kunnen betekenen, en in het bijzonder wat de meest veeleisende huidtypes betreft. De apotheker, gedreven om u een luisterend oor evenals de beste zorg te bieden, is de vertrouwensplek bij uitstek, waar u steeds terecht kunt voor het nodige advies en om tot de juiste verzorging te komen. Dankzij onze samenwerking met uw raadgevende apothekers kunnen wij onze kwaliteitsvolle aanpak en uitzonderlijke expertise optimaal inzetten.

AV_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
WAAR KUNT U ONS VINDEN? Wij staan u steeds met raad en daad bij

EEN RESELLER VINDEN

Waar kan ik mijn Eau Thermale Avène producten vinden?

Onze antwoorden op uw vragen

Bij de apotheek kunt u in de eerste plaats al meteen terecht bij de apotheker zelf. Zo wordt u met al uw vragen bijgestaan door bekwame vakspecialisten in de gezondheidszorg die een opleiding achter de rug hebben op het gebied van pathologieën (inclusief huidaandoeningen), aan de hand waarvan zij u de doelgerichte en effectieve verzorgingsproducten kunnen verstrekken. De apotheken die samenwerken met Eau Thermale Avène zijn speciaal opgeleid door de praktijkopleiders van ons merk zodat ze u de juiste producten, perfect afgestemd op uw huid, kunnen aanbevelen Vergeet niet dat de webwinkels die Eau Thermale Avène producten aanbieden eveneens apotheekhoudende specialisten in dienst hebben.

Dat is geen vereiste. Aangezien de Laboratoires Eau Thermale Avène onder de categorie dermocosmetische laboratoria valt, d.w.z. laboratoria die gebruik maken van medisch onderzoek voor cosmetische doeleinden, worden de apotheken niet onderworpen aan dezelfde wetregelgeving als medische laboratoria voor de verkoop van onze producten. En ook al worden onze producten door artsen (dermatologen of huisartsen) en apothekers aanbevolen, is een doktersvoorschrift geen vereiste om onze producten aan te kopen.

Hoewel een aantal verkooppunten samples uitdelen, wordt dit op geringe schaal toegepast om de impact op het milieu in te perken. Als u langsgaat bij een van onze verkooppunten, kunt u eventueel deelnemen aan een van de talrijke, door onze schoonheidsadviseurs georganiseerde evenementen.

Hiervoor kunt u gebruik maken van onze online huiddiagnose! Beantwoord onze vragen zodat wij uw specifieke huidtype kunnen bepalen en ontdek vervolgens welke huidverzorgingsroutine hier het beste op afgestemd is.

U STAAT CENTRAAL

Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van de thema's die u aanbelangen. Veel leesplezier toegewenst!
Terug naar boven