Maakt de huid echt gladder en verstevigt haar duurzaam.
PhysioLift

PhysioLift

Maakt de huid echt gladder en verstevigt haar duurzaam.

Op een bepaalde leeftijd heeft elke huid haar specifieke behoeften. De keuze van een behandeling op maat is in dat geval cruciaal.

Al meer dan 30 jaar begeleiden de Dermatologische Laboratoria van Avène vrouwen tijdens hun levensmomenten en hun ' huidmomenten '. Ze helpen de tekenen van veroudering te verminderen, zonder de gevoelige huid aan te tasten. De formules van de verzorgingsproducten uit het Anti-aging PhysioLift-assortiment werden samengesteld zo op basis van zorgvuldig geselecteerde, actieve bestanddelen met antirimpel- en huidverstevigende eigenschappen die niet alleen duurzaam inwerken, maar tegelijkertijd ook de fysiologie pH-waarde van de huid optimaal respecteren.

Het complete verzorgingsprogramma maakt rimpels glad en geeft de huid de stevigheid van haar jeugd. Een stralende huid én een zelfverzekerd gevoel, dat belooft veel moois.

PhysioLift

GLADMAKENDE DAGCREME

PhysioLift DAGcrème met gladmakend effect

 • Rijk aan hyaluronzuur
 • Maakt hardnekkige rimpels glad

De gladmakende crème, die doeltreffendheid, comfort en zintuiglijkheid belooft, werkt zowel aan de oppervlakte als in de diepte, op het verlies van stevigheid, op gevestigde rimpels en diepe groeven. Het verzacht rimpels, maakt de huid strakker en doet haar weer stralen. Verkrijgbaar in 2 texturen: rijk (crème), licht (emulsie).

Maakt mijn huid glad
GLADMAKENDE DAGCREME
BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn fantastische verzorging!

100%¹Gladdere huid
97%¹Stevigere huid
95%¹Duidelijk minder rimpels

PhysioLift

REGENERERENDE NACHTVERZORGING

PhysioLift Nachtbalsem met huidherstellend en gladmakend effect

 • Rijk aan hyaluronzuur en retinaldehyde
 • Regenereert en verstevigt de huid

Mijn huid profiteert vooral 's nachts van de behandelingen om zichzelf te regenereren. Dankzij de Regenererende Gladmakende Nachtbalsem is uw huid 's morgens bij het ontwaken gladgestreken en heeft uw doffe teint haar glans teruggevonden. Uw huid ziet er frisser en stralender uit!

Mijn huid regenereren
REGENERERENDE NACHTVERZORGING

PhysioLift

TIP VOOR EEN FRISSE LOOK

PhysioLift OGEN Rimpels, wallen en donkere kringen

 • Rijk aan hyaluronzuur en retinaldehyde
 • Vult rimpels op, vermindert wallen en donkere kringen

Deze verzorging is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid rond de ogen. Ze heeft een unieke patchtextuur en geeft de actieve bestanddelen de hele nacht af. Het dextransulfaat met ontzwellende werking werkt wallen en donkere kringen weg voor een frissere oogcontour zodra u wakker wordt. Perfect om met een frisse kijk aan de dag te beginnen. 

Verzorging van de oogcontour
TIP VOOR EEN FRISSE LOOK

GETEST EN GOEDGEKEURD

Dit is mijn favoriet. Na tal van producten voor de oogcontouren te hebben geprobeerd, past deze perfect bij mij. Omdat ik uitdrogingslijntjes heb, was ik op zoek naar een zeer hydraterend en natuurlijk verzorgend oogcontourproduct. Zowel op korte als op lange termijn merkte ik aanzienlijke resultaten op. Mijn oogcontouren verbeterden sterk. Sommige fijne lijntjes zijn verdwenen en andere zijn aanzienlijk verminderd. Ik gebruik het nu al twee maanden, zowel 's morgens als 's avonds.

Nathalie, 41 jaar oud17/03/2019
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES!

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

Centraal in ons assortiment

 • <h4 class="">Ascofilline&trade;</h4><p>Actief bestanddeel dat de huidcellen helpt te vernieuwen met een heuse collageenboost.</p>
  Ascofilline™Actief bestanddeel dat de huidcellen helpt te vernieuwen met een heuse collageenboost.
 • <h4 class="">Hyaluronzuur&nbsp;</h4><p>Gerenommeerd actief bestanddeel. Vult diepe rimpels op en maakt de huid voller.</p>
  Hyaluronzuur Gerenommeerd actief bestanddeel. Vult diepe rimpels op en maakt de huid voller.

Een globale werking op de structuur van de huid

Elk actief bestanddeel van de PhysioLift-lijn is zorgvuldig geselecteerd door de Dermatologische Laboratoria van Avène. Al meer dan tien jaar kan het Thermaal water van Avène teren op een unieke expertise in het gebruik van hyaluronzuur. Hierdoor voldoet het aan de dubbele eis van de rijpere huid: een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een duurzame werking op de gezondheid en de kwaliteit van de huid.

Opgeladen door deze kostbare molecule, ziet de huid er gladder en voller uit. Samen met Ascofilline™ helpt het de huid om haar structuur van binnenuit weer op te bouwen. De huid ziet er steviger en voller uit. De nachtverzorging bevat retinaldehyde, hét actieve bestanddeel voor producten tegen veroudering. Het herlaadt de huid met vitamine A, de vitamine van de jeugd*.

De veelzijdige verzorgingsproducten van het PhysioLift- assortiment, die doeltreffendheid, comfort en zintuiglijkheid beloven, werken zowel aan de oppervlakte als diep in, voor een dynamische lifting van het gezicht zonder maskereffect. 

Dit verzorgingsproduct is rijk aan Thermaal water van Avène met kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen.

 

av_physiolift_page-gamme_577x577

VEELGESTELDE VRAGEN

Hebt u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

De Physiolift-verzorging is speciaal ontwikkeld voor vrouwen waarvan de huid tekenen van veroudering vertoont. De lijn gaat bestaande rimpels, huidverslapping en een doffe huid tegen. Wanneer deze tekenen zichtbaar worden in het gezicht, staan de Physiolift-producten voor u klaar. Ze maken uw anti-ageing huidverzorgingsroutine compleet en versterken de werking ervan, waardoor de huid wordt gladgestreken en voller lijkt.

Gebruik deze producten bij voorkeur 's avonds. Retinaldehyde is hét actieve bestanddeel bij uitstek tegen huidveroudering waarvan de antirimpelwerking klinisch is bewezen. Het is echter foto-instabiel, d.w.z. dat het bij contact met UV-licht wordt afgebroken en dus gedeeltelijk zijn werkzaamheid verliest. Retinaldehyde is daarentegen niet fotosensibiliserend, d.w.z. dat het het risico op " zonnebrand ” niet verhoogd.

De producten van PhysioLift zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Als allergieën of intoleranties echter zeer sterk zijn, is het raadzaam om de Tolérance Extrême-lijn of crèmes voor de intolerante huid te gebruiken. Vraag in ieder geval advies aan uw dermatoloog.

¹Verandering in hydratatie-index van de Dagcrème door corneometrie, 22 personen met een vochtarme huid, één gebruik vs. controlegebied. ²Tevredenheidspercentage. Consumententest, 84 personen tussen 45 en 65 jaar (gemiddelde leeftijd van 53), gebruik van de Fundamentele dagcrème gedurende 56 dagen. 1 gebruik per dag.

*In-vitrotest.

Terug naar boven