Website over het kuuroord

Avène Thermal Spring Water

Avène Thermal Spring Water

Avène Thermal Spring Water, van nature verzachtend en anti-irriterend, is rijk aan aan bestanddelen die speciaal voor de gevoelige huid worden aanbevolen.

Avène Thermal Spring Water, een natuurlijk hoofdbestanddeel

Met de unieke en constante samenstelling, ontspringt het Avène Thermal Spring Water aan de aarde met een snelheid tot 70.000 liter per uur

Avène Thermal Spring Water, de basis voor alle behandelingen

Avène Dermatological Laboratories ontwikkelen formules en innovatieve technieken om de meest gevoelige huid te verzachten.

Avène Thermal Spring Water

Na een reis van 40 jaar, komt het Avène Thermal Spring Water naar boven, schoon en zuiver, wordt verzameld en geleid naar de productiefaciliteit waar de  Avène Dermatological Laboratories producten geproduceerd worden. Het water gaat ook naar het Hydrotherapy Center om aldaar de gevoelige, intolerante, atopische en psoriasis gevoelige huid te behandelen.
  • Samenstelling met lage concentratie mineralen, 206 mg/l.
  • Calcium/Magnesium bicarbonate profiel (ratio Ca/Mg = 2).
  • Rijk aan silica, 10.6 mg/l.
  • Bijzonder rijk aan oligo-elementen: zink, koper etc.
  • Neutrale pH:  7,5.
  • 1996: Tolerance extreme, een doorbraak. Het allereerste cosmetische product dat helemaal steriel is en samengesteld is uit een minimum aantal pure ingrediënten, verpakt in een omgeving met klasse A (het hoogste niveau technologische eisen).
  • 2010: Het D.E.F.I. patent. Dit patent is afgegeven voor een nieuw sluitsyteem voor tubes en garandeert totale bescherming. Het product blijft steriel gedurende de gehele tijd dat het gebruikt wordt, zonder conserveringsmiddelen en in elk formaat tube.

Ofschoon het Avène Thermal Spring Water nog steeds niet al de geheimen heeft prijsgegeven, zijn de meeste ontdekt gedurende de afgelopen 30 jaar onderzoek door de Avène Dermatological Laboratories, onderdeel van de Pierre Fabre Group, en de ontelbare pharmacologische en klinische studies.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.