Website over het kuuroord

Avène, het Hydrotherapy Center

Avène, het Hydrotherapy Center

Eau Thermale Avène dankt haar bestaansrecht aan het Avène Hydrotherapy Center. Opgericht in 1990 en uitgebreid in 2004,  biedt  het centrum een elegante architectuur die perfect geïntegreerd is in de natuurlijke omgeving van de Sainte-Odile bron.

en moderne faciliteit

Het centrum heeft de beschikking over de meest moderne medische apparatuur. De  behandelingen worden uitgevoerd onder streng medisch toezicht en dragen sterk bij aan de reputatie van Avène Thermaal bronwater. Mensen vanuit heel Europa, maar ook vanuit de Verenigde Staten, Japan en China, bezoeken Avène om van de groene vallei te genieten.

Een warm welkom

Per jaar worden zo'n 2.600 patiënten ontvangen door jong en toegewijd personeel. Er worden diverse hydrotherapeutische behandelingen aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen. Het centrum kan trots zijn op al haar inspanningen, want het is het eerste geheel aan dermatologie gewijde Hydrotherapy Center dat is onderscheiden met het 'Aquacert HACCP Thermalisme' certificaat.

Dit certificaat staat garant voor de erkenning door professionals en consumenten voor de kwaliteitswaarborg die het centrum biedt.

Behandeling op maat

De dagelijkse behandelingen vinden plaats onder dermatologisch toezicht en bestaan uit basisbehandelingen voor algemene huidaandoeningen en aanvullende behandelingen, die op individuele basis worden voorgeschreven.
Daarnaast heeft het Hydrotherapy Center educatieve en informatieve programma's ontwikkeld om patiënten te helpen hun aandoening beter te begrijpen, zodat de behandeling nog effectiever is.

Ofschoon het Avène Thermal Spring Water nog steeds niet al de geheimen heeft prijsgegeven, zijn de meeste ontdekt gedurende de afgelopen 30 jaar onderzoek door de Avène Dermatological Laboratories, onderdeel van de Pierre Fabre Group, en de ontelbare pharmacologische en klinische studies.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.