02/03/2021 - Product Focus

HYDRATATIE, EEN ESSENTIEEL GEBAAR VOOR UW HUID

Een stralende teint en een huid zonder onzuiverheden gaat niet zonder moeite. Het geheim voor een gladde en elastische huid is om het goed te hydrateren. Hydratatie is veel meer dan een eenvoudig cocooning gebaar, het is essentieel voor je huid! Wil je weten hoe je je huid moet hydrateren? Hier zijn onze tips en trucs, die de sleutel zullen zijn tot een mooi gezicht.

pho.jpg
Eau Thermale Avène Hydratation
 

HYDRATATIE JA, MAAR WAAROM?

Elke dag krijgt de huid te maken met externe agressies zoals vervuiling, slecht weer, wrijving van het masker, maar ook met interne agressies, zoals stress. Om deze agressies te herstellen en om aan de behoefte aan water te voldoen, voeren we een hydraterende verzorgingsroutine aan om de hele dag een frisse teint te hebben zonder make-up gebreken. Daarom is het van essentieel belang om je huid een handje te helpen door haar te beschermen met een dun laagje olie en water, met andere woorden een goede hydratatie! Een goed gehydrateerde huid "neemt" het licht goed op. Daarom zorgt een goede hydratatie ervoor dat uw huid het licht reflecteert en in het beste licht verschijnt. Een verwende huid zal resulteren in een stralende teint, dat is zeker.

 

av_hydrance_mist_social_post_1_ld.png
Eau Thermale Avène Hydrance

HYDRATATIE JA, MAAR HOE?

1.       Een paar eenvoudige stappen: Kleine dagelijkse stappen zijn essentieel en doeltreffend om een goede hydratatie te behouden. Zo is het bijvoorbeeld aanbevolen om bloemen en planten in huis te hebben, omdat ze goed zijn voor ons milieu. Ze zijn veel meer dan louter decoratieve voorwerpen en hebben ook onmiskenbare schoonheidsvoordelen. Sport is ook een geweldige manier om gifstoffen en onzuiverheden die zich in onze poriën hebben genesteld te verwijderen.
 
Bovendien kunt u zelf geïnfuseerde waters bereiden; deze zijn van nature gevitamineerd, ultra-verteerbaar voor ons lichaam, stimuleren onze watervoorziening en geven ook onze huid energie dankzij de vele natuurlijke ingrediënten die ze bevatten.
 
2.      Een aangepaste verzorgingsroutineHydrance Hydraterende Mist, een doeltreffende oplossing die al haar beloftes nakomt. In slechts 3 seconden voorkomt deze mist vochtverlies en versterkt hij de huidbarrière. Uw huid zal gedurende minstens 24 uur geblust, gehydrateerd en verfrist zijn. U krijgt een frisse en stralende teint zodat u uw dagen gehydrateerd en ontspannen kunt doorbrengen!Om deze Hydraterende Mist uit het Hydrance gamma te gebruiken, bestaan er twee verschillende methodes:
- Stap 1 van de huidverzorgingsroutine: hierdoor wordt uw huid geleidelijk en continu geïrrigeerd om de volgende behandelingen beter te absorberen.
- Als Make-up Fixer: zonder te bewegen of uit te lopen, fixeert het de pigmenten van uw make-up. Het is de perfecte eerste stap om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen onder je make-up.
 
 
 
Na het aanbrengen van deze mist zullen de producten van het Hydrance gamma uw huidverzorgingsroutine vervolledigen met een langdurige hydratatie. Maak je geen zorgen, er is voor ieder wat wils! U vindt de verzorging die bij u past, afhankelijk van uw huidtype, of het nu een rijke of lichte crème, serum, emulsie, gel, BB crème of vele andere is .
 
Ontdek al onze producten uit het Hydrance-assortiment, door op deze link te klikken: https://www.eauthermaleavene.nl/gelaat/dagelijkse-gelaatsverzorging/hydr...
 
Kom meer te weten over de Hydrance Mist door deze video te bekijken
 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.