15/02/2021 - Nieuwigheden

HOE KAN JE THERMAAL WATER VAN AVÈNE GEBRUIKEN?

Of je nu aan het sporten bent of het hoofd koel probeert te houden, de Spray met Thermaal Water van Avène heb je altijd bij de hand voor een verfrissende pauze. Maar dit Water kan nog zoveel meer! Laten we het zo stellen: als je dit water alleen daarvoor gebruikt, is het een beetje alsof je de nieuwste smartphone zou kopen om hem alleen als klok te gebruiken.

Zonde, toch? Ontdek de onvermoede eigenschappen van Thermaal Water van Avène: zoveel meer dan een zomerse verfrissing... Gewoon de beste vriend van je huid.


 


  

EEN UNIEK WATER


eau_thermale_avène_eau
Het epische verhaal van het Thermaal Water van Avène begint in 1736, met de genezing van een paard dat voortdurend last had van jeuk. Na enkele baden in het Water wordt het dier – dat haast opgegeven was – plots weer gezond. Zo kwamen de ongelooflijke verzachtende en anti-irriterende eigenschappen van dit buitengewone Water aan het licht.
Later werd het ook gebruikt om na de Grote Brand van Chicago in 1871 de huid van de slachtoffers te verzachten en te herstellen. Kort daarna werd het uitgeroepen tot “bron van openbaar nut”.

Na 30 jaar farmacologisch en klinisch onderzoek hebben onze Dermatologische Laboratoria in dit Water kostbare actieve bestanddelen ontdekt en gepatenteerd. Die kalmerende, anti-irriterende en verzachtende bestanddelen vormen de essentie van alle Eau Thermale Avène verzorgingsproducten.
Ondertussen weten we – tot onze grote vreugde – dat het Water nog niet eens al zijn geheimen heeft prijsgegeven…
 
Tijdens zijn lange traject door het sedimentaire gesteente in het regionaal natuurpark van de Haut-Languedoc – de natuurlijke omgeving van het Water – wordt het verrijkt en verkrijgt het zijn unieke minerale en biologische samenstelling.
Tussen het moment waarop het water als regendruppels neervalt en het moment waarop het na dat ongelooflijke ondergrondse traject aan de bron ontspringt, zit een periode van maar liefst 50 jaar. Daardoor is dit water een echt vloeibaar erfgoed geworden!

DE SPRAY IN HET DAGELIJKSE LEVEN
 
Aqua Dolomiae is een unieke microflora die het Water zijn verzachtende en herstellende postbiotische bestanddelen verleent. En net daarom kan de Spray met Thermaal Water voor tal van toepassingen in het dagelijkse leven worden gebruikt. Even sprayen volstaat om een branderig gevoel na het scheren en ontharen te verzachten, of om kalkresten van hard leidingwater te verwijderen – ideaal voor een gevoelige huid. Enkele wattenschijfjes met Thermaal Water doordrenken en even op de ogen laten rusten is een wondermiddel om de ogen te ontzwellen.

Door de Spray met Thermaal Water van Avène te combineren met onze verschillende verzorgingsrituelen, kan je je huid nog doeltreffender verzachten:
- Thermaal Water van Avène verzacht een droge jeukende huid of een atopische huid omdat het een perfecte aanvulling is op het XeraCalm A.D gamma met verzachtende I-modulia.
- In combinatie met het Cicalfate gamma, dat werd verrijkt met biotechnologisch herstellend C+ Restore, herstelt het het comfort van de gevoelige, geïrriteerde huid.
- In combinatie met het Antirougeurs gamma voor de reactieve huid doet het roodheid vervagen – het geheim van een mooie, egale teint.
- In combinatie met Cleanance helpt het een acnegevoelige huid te regenereren en versoepelen. Weg met onzuiverheden!
- In combinatie met Couvrance helpt het de make-up te fixeren om een frisse uitstraling te behouden.
- Tot slot versterkt het de hydraterende werking van de Hydrance producten.De fijne nevel van microscopisch kleine druppeltjes vormt een zachte film op de huid. Thermaal Water van Avène is de ideale dagelijkse reflex in het verzorgingsritueel van elk gezinslid.

 

HYDROTHERAPIE

 
 Omdat je huid soms gewoon iets meer nodig heeft... Omdat je niet alleen je huid, maar ook je geest soms moet herbronnen... Daarvoor is het Avène Kuuroord ideaal. Jong en oud kunnen er genieten van thermale kuren met Water van Avène. Hydrotherapie is namelijk een weldaad voor alle huidproblemen: overgevoeligheid, atopische dermatitis, eczeem, restletsels van brandwonden of zelfs een door kankerbehandelingen kwetsbaar geworden huid. Drie weken om even helemaal tot rust te komen in een heerlijk groen kader, een serene en kalmerende omgeving waar het Thermaal Water centraal staat.

Of je nu een gezonde huid nog mooier wil maken, een gevoelige huid wil verzachten of een kwetsbaar geworden huid wil herstellen, Thermaal Water van Avène is de beste vriend van je huid. Na zijn 50 jaar durende traject door het sedimentaire gesteente van het natuurpark van de Haut-Languedoc heeft dit Water een unieke samenstelling gekregen. Het heeft dan ook alles in zich om elk huidprobleem doeltreffend aan te pakken.

 

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.