15/04/2020 - Dossiers

Laten we zorgen voor de mensen die ons omringen

Onze warmste gedachten gaan uit naar jou en alle professionals in de gezondheidssector.

eau-thermale-avene-article_1_covid_visual.png
In deze moeilijke tijden hopen we eerst en vooral dat jij en je naasten het goed stellen, gezond blijven en deze periode zo   sereen mogelijk door kunnen komen. Wij sturen je dan ook onze warmste positieve gedachten.

 We denken ook aan onze partners, de professionals in de gezondheidssector, die zich aan jouw zijde inzetten. We willen   hen een blijk van waardering en vertrouwen geven, omdat vandaag het kleinste gebaar telt. Daarom schenken wij het   verzorgend personeel dat dagelijks aan het werk is in de ziekenhuizen in Zuid-Frankrijk (meer bepaald in Occitanië, waar   de wieg van ons merk staat) sprays met Thermaal Water, Herstellende crèmes en Herstellende isolerende handcrèmes van   Cicalfate om hen toch enige verzachting te bieden.  

 In Nederland organiseren wij ook schenkingen van Cicalfate handcrème, Cold Cream handcrème, XeraCalm A.D.   reinigingsolie en Cicalfate crèmes voor het verplegend personeel in ziekenhuizen.


 


Een heel ander dagelijks leven 

In deze nooit eerder meegemaakte omstandigheden moeten we onze gewoonten wel aanpassen. Barrièretools zijn bijvoorbeeld meer dan ooit een must: handschoenen, maskers, regelmatig handenwassen. Maar deze essentiële tools kunnen de huid ook aantasten. Omwille van onze gezondheid leven we noodgedwongen in lockdown, waardoor we anders tegen de tijd gaan aankijken: tijd om te focussen op wat er echt toe doet en om nog beter te zorgen voor de mensen die ons omringen. Daarom willen we ook jou de volgende weken zo goed mogelijk bijstaan, met name via onze sociale netwerken. We zullen het dus over jou en vooral over je huid hebben, hoe je haar beter kan begrijpen om haar beter te verzorgen en te verzachten.


Voor jezelf zorgen
eau-thermale-avene-article_1_covid_visual_hands.png
  • Je handen regelmatig wassen
Je handen moeten regelmatig op systematische wijze worden gewassen: de bovenkant van de handen, de handpalm, de vingers (zonder de duim en de zones tussen de vingers te vergeten), de nagels en de polsen. Dat duurt doorgaans ongeveer 30 seconden, maar door je handen zo vaak en zo zorgvuldig te wassen, kan je je huid ook beschadigen. Gebruik daarom een mild reinigingsproduct. Voor de droge huid raden we Nutrifluid Reinigingsgel van TriXera NUTRITION aan. Als je een atopische huid hebt, gebruik je beter de Vetinbrengende reinigingsolie of het Overvet reinigingsblokje van XeraCalm A.D.
 
  • Je handen hydrateren
Je handen worden zwaar op de proef gesteld door ze zo vaak te wassen en kunnen geïrriteerd raken. Door ze minstens 3 maal per dag te hydrateren, zal je huid weer soepel en comfortabel aanvoelen. Voor droge handen raden we de Geconcentreerde handcrème uit het Cold Cream gamma aan, voor fel geïrriteerde handen de Herstellende isolerende handcrème van Cicalfate.
 
  • Een klein gebaar dat het verschil maakt…
Een kleine tip om je handen te hydrateren: breng een kompres met Thermaal Water van Avène aan om het effect van je hydraterende crème te versterken.
Plooi enkele ongeparfumeerde tissues dubbel en doordrenk ze met Thermaal Water van Avène.
Leg ze op je handen.
Laat ze 10 minuten op je handen rusten en verstuif er ondertussen nog 2 tot 3 maal een royale hoeveelheid Thermaal Water van Avène over.

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.