03/09/2019 - Nieuwigheden

De huid met neiging tot acne verzorging na de vakantie

cleanance-970x368_1.png


Als je je blootstelt aan de zon, zijn puistjes droog en zijn de mee-eters gemaskeerd door de bruine teint. Microcysten vormen zich ondertussen en het is niet verwonderlijk dat ze na de vakantie tevoorschijn komen.

Gelukkig is er het Cleanance gamma!
Cleanance voor jongeren van 13-20 jaar met een onzuivere huid, van wie 80% te maken heeft met een huid met neiging tot acne3, en die zich niet goed in hun vel voelen omdat hun huid niet zo glad en egaal is als ze zelf zouden willen. 25% van de volwassenen heeft ook last van een huid met neiging tot acne. Onder hen, een meerderheid van de vrouwen tussen 25 en 40 jaar oud.
Voor dit nieuwe schooljaar 2019 presenteert Eau Thermale Avène Cleanance Comedomed. De eerste verzorging die puistjes en mee-eters laat verdwijnen en voorkomt dat onzuiverheden weerkeren.

newscleanance2.png


Slechts één bestanddeel in een uiterst hoge concentratie, ComedoclastinTM, laat toe om - in één gebaar! - alle bestaande onzuiverheden te verminderen door de transformatie van de microcomedonen naar puistjes bij de bron uit te schakelen, waardoor er in de toekomst minder zullen ver­schijnen.

Dankzij de snelle werking, al na 7 dagen2, garandeert het jongeren dat hun huid snel zal veranderen, maar het is ook een diepgaand proces dat in slechts 2 maanden gemiddeld 45% van de puistjes en mee-eters doet verdwijnen1. Dit betekent dat bijna de helft van de puistjes verdwijnt!


Stap voor stap

Daar gaan we: stap 1, ik maak mijn huid schoon!


SCHONE HUID GEBRUIKSAANWIJZING :
 
  1. ‘S OCHTENDS EN ‘S AVONDS REINIGEN
‘s avonds spreekt dit voor zich, om make-up en vervuiling te verwijderen. Maar ook ‘s ochtends is het van belang om het talg te verwijderen dat de huid ‘s nachts heeft geproduceerd.
 
  1. KIES JE BONDGENOTEN
Ideaal is een milde reinigende gel om overtollig talg grondig en in alle zachtheid te verwijderen: Cleanance Reinigingsgel voor een huid met neiging tot acne of de Cleanance HYDRA reinigende wascrème voor de huid die geïrriteerd is door medicinale behandelingen. Of op een luie avond, Cleanance micellair water zonder spoelen, dat je op de huid dept zonder wrijven.

nettoyant.pngEn daarnaast
Verstuif na het spoelen een nevel Thermaal water van Avène om de huid te kalmeren en de chloor en kalk van het kraantjeswater te neutraliseren.Stap 2: Ik breng de Cleanance Comedomed verzorging aan
nieuwcleanance.png


Cleanance Comedomed vermindert puistjes en zwarte puntjes en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen.
's Ochtends en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Alleen of in combinatie met een medische behandeling die door de dermatoloog werd voorgeschreven.
1. Vergelijkende studie onder dermatologisch toezicht gedurende 56 dagen bij 36 proefpersonen. Een niet-behandelde groep (N=18), een groep behandeld met Cleanance Comedomed (N=18), tweemaal per dag.
2. Klinische studie onder dermatologisch toezicht, significante reductie van waargenomen puistjes bij 51 proefpersonen na 7 dagen gebruik. Tweemaal per dag Cleanance Comedomed aanbrengen gedurende 56 dagen.
3. Tan AU, et al. International Journal of Women’s Dermatology. 2017. 20190557

 

Verstuur mail

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.