• 1/1
30/09/2014 - Nieuwigheden

Thermaal Water van Avène : een unieke microflora

Thermaal Water van Avène : een unieke microflora

In het hart van een beschermde natuurlijke omgeving, in het Regionaal Park van de Haut-Languedoc, krijgt de handtekening van het Thermaal Water van Avène haar vaste vorm na een ondergronds traject dat meer dan 50 jaar in beslag neemt. De basis van zijn doeltreffende werking: een goed beschermd water met een harmonieuze, rijke en onveranderlijke samenstelling, dat gekenmerkt wordt door een unieke minerale handtekening.


EEN UNIEKE MINERALE HANDTEKENING

Dankzij zijn perfect evenwichtige samenstelling met een optimale calcium-magnesiumverhouding staat Thermaal Water van Avène garant voor doeltreffendheid en een uitstekende tolerantie: de huid vindt haar evenwicht terug. Het lage mineraalgehalte en de aanwezigheid van silicaten verlenen het Thermaal Water van Avène een uitzonderlijke zachtheid.


EEN UNIEKE BIOLOGISCHE HANDTEKENING

Door de samenstelling van het Thermaal Water van Avène aan de hand van nieuwe, uiterst verfijnde onderzoekstechnieken te analyseren, hebben onderzoeksteams bij Pierre Fabre ontdekt dat er actieve moleculen aanwezig zijn in het water, die de basis vormen voor zijn biologische handtekening.


DE OORSPRONG VAN DEZE ACTIEVE MOLECULES?

Een unieke, fascinerende microflora, die alleen in het Water van Avène voorkomt en tot nog toe onbeschreven bleef… Deze microflora kan enkel overleven in het diepe, zuivere en kristalheldere water van Avène. Deze microflora, Aqua. Dolomiae gedoopt, maakt opmerkelijke actieve substanties aan die de verzachtende eigenschappen van het Thermaal Water van Avène deels kunnen verklaren en die aan de basis liggen van de ontwikkeling van een uniek biotechnologisch bestanddeel: I-MODULIA®.

 

I-MODULIA®, een brede waaier aan eigenschappen

De farmacologische eigenschappen van dit bestanddeel met betrekking tot factoren als hyperreactiviteit en weerstand van de huid, jeuk… konden worden bewezen. Zo is gebleken dat het hier om een uitzonderlijk gepatenteerd bestanddeel gaat dat bijzonder geschikt is voor de behandeling van de droge, vaak jeukende huid* en de atopische huid.

Verstuur mail
  • Gepersonaliseerde verzorgingstips
  • Speciale aanbiedingen & wedstrijden
  • Reviews over je favoriete producten

Elke huid heeft erg uiteenlopende behoeften,
vind het Eau Thermale Avène verzorgingsritueel dat het best bij jou past.

Start
  • De producten die wij aanraden om jouw huidproblemen te verhelpen
  • Toegang tot je favoriete producten en reviews
  • Registratie van je aankopen om je trouw te kunnen belonen
Schrijf je nu in

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u