Maakt de huid echt gladder en verstevigt haar duurzaam.
PhysioLift

PhysioLift

Maakt de huid echt gladder en verstevigt haar duurzaam.

Maakt de huid echt gladder en verstevigt haar duurzaam.

Op een leeftijd waarop elke huid haar eigen behoeften heeft, is de keuze van een behandeling op maat van essentieel belang.

Al meer dan 30 jaar begeleiden de Avène Dermatologische Laboratoria vrouwen tijdens hun levensmomenten, hun " huidmomenten " en helpen ze hen de tekenen van veroudering te verminderen, zonder hun toch al gevoelige huid aan te tasten. De formules van de verzorgingsproducten uit het Anti-aging PhysioLift-assortiment werden samengesteld zo op basis van zorgvuldig geselecteerde, actieve bestanddelen met anti-rimpel en huidverstevigende eigenschappen die niet alleen duurzaam inwerken, maar tegelijkertijd ook de fysiologie pH-waarde van de huid optimaal respecteren.

Het complete verzorgingsprogramma maakt rimpels glad en geeft de huid de stevigheid van haar jeugd. Een stralende huid én een zelfverzekerd gevoel, dat belooft veel moois.

PhysioLift

GLADSTRIJKENDE DAGOPVANG

PhysioLift JOUR Crème met gladmakend effect

 • Rijk aan Hyaluronzuur
 • Strijkt gevestigde rimpels glad

De gladmakende crème, die doeltreffendheid, comfort en zintuiglijkheid belooft, werkt zowel aan de oppervlakte als in de diepte, op het verlies van stevigheid, op gevestigde rimpels en diepe groeven. Het verzacht rimpels, maakt de huid strakker en doet haar weer stralen. Verkrijgbaar in 2 texturen: rijk (crème), licht (emulsie).

Maakt mijn huid glad
GLADSTRIJKENDE DAGOPVANG
BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Mijn zorg, deze held!

100%¹Gladdere huid
97%¹Stevigere huid
95%¹Duidelijk minder rimpels

PhysioLift

REGENERERENDE NACHTVERZORGING

PhysioLift NUIT Balsem met huidherstellend en gladmakend effect

 • Rijk aan hyaluronzuur en retinaldehyde
 • Regenereert en verstevigt de huid

Mijn huid profiteert vooral 's nachts van de behandelingen om zichzelf te regenereren. Dankzij de Regenererende Gladmakende Nachtbalsem is uw huid 's morgens bij het ontwaken gladder en heeft uw doffe teint haar glans teruggevonden: frisser, stralender, ze straalt!

Mijn huid regenereren
REGENERERENDE NACHTVERZORGING

PhysioLift

DE FRISSE LOOK TIP

PhysioLift OGEN Rimpels, wallen en donkere kringen

 • Rijk aan hyaluronzuur en retinaldehyde
 • Vult rimpels op, vermindert wallen en donkere kringen

Deze verzorging, speciaal voor de kwetsbare huid rond de ogen, met een unieke patch-textuur, geeft de actieve bestanddelen de hele nacht door af. Dankzij Dextran Sulfaat met zijn ontzwellende werking worden wallen en donkere kringen weggewerkt voor een frissere oogomtrek zodra u wakker wordt en een gesublimeerde blik voor de dag. 

Verzorging van de oogomtrek
DE FRISSE LOOK TIP

GETEST EN GOEDGEKEURD

Dit is mijn favoriet. Na vele, vele producten voor de oogomtrek te hebben geprobeerd, past deze perfect bij mij. Omdat ik uitdrogingslijntjes heb, was ik op zoek naar een zeer hydraterend en natuurlijk verzorgend oogcontourproduct. Zowel op korte als op lange termijn merkte ik aanzienlijke resultaten op. Mijn oogomtrek verbeterde sterk, sommige fijne lijntjes zijn verdwenen en andere zijn aanzienlijk verminderd. Ik gebruik het nu al twee maanden 's ochtends en 's avonds

Nathalie, 41 jaar oud17/03/2019
In hetzelfde gamma

DAT IS NOG NIET ALLES...

Ontdek onze andere verzorgingsproducten

PhysioLift PROTECT Beschermende Gladstrijkende Crème SPF 30

PhysioLift PROTECT Beschermende Gladstrijkende Crème SPF 30

Maakt recht - Hydrateert - Voller - Beschermt - Voorkomt fotoveroudering

Physiolift SERUM Gladstrijkend verstevigend serum

Physiolift SERUM Gladstrijkend verstevigend serum

Maakt recht - Vermindert diepliggende rimpels - Voller

PhysioLift DAG 
Gladstrijkende emulsie

PhysioLift DAG Gladstrijkende emulsie

Maakt recht - Verbetert de uitstraling - Voller

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN WERKSTOFFEN

In de kern van ons gamma

 • Ascofillin™
  Ascofillin™Actief bestanddeel dat de huidcellen helpt te vernieuwen met een heuse collageenboost.
 • Hyaluronzuur
  Hyaluronzuur Gerenommeerd actief bestanddeel. Vult diepe rimpels op en maakt de huid voller.

Een globale actie over de architectuur van de huid

Elk actief bestanddeel van de PhysioLift lijn is zorgvuldig geselecteerd door de Avène Dermatologische Laboratoria. Dankzij de unieke expertise in het gebruik van hyaluronzuur sinds meer dan tien jaar, beantwoordt Eau Thermale Avène nu aan de dubbele eis van de rijpere huid: een onmiddellijk zichtbaar resultaat en een duurzame werking op de gezondheid en de kwaliteit van de huid.

Opgeladen door deze kostbare molecule, ziet de huid er gladder en voller uit. In combinatie met Ascofilline™ helpt het de huid om haar structuur van binnenuit weer op te bouwen. De huid ziet er steviger en voller uit. Voor de nachtverzorging is het Retinaldehyde - het referentie-actieve bestanddeel in antiverouderingsrecepten - dat het overneemt en de huid oplaadt met vitamine A, de vitamine van de jeugd*

De veelzijdige verzorgingsproducten van het PhysioLift-gamma, die doeltreffendheid, comfort en zintuiglijkheid beloven, werken zowel aan de oppervlakte als diep in, voor een dynamische lifting van het gezicht zonder maskereffect 

Deze rijke verzorgingsproducten zijn rijk aan Thermaal water van Avène met kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen,.

 

av_physiolift_page-gamme_577x577
VAAK GESTELDE VRAGEN

Heeft u een twijfel of een vraag? Wij staan u steeds met raad en daad bij

De Physiolift-verzorging is speciaal ontwikkeld voor vrouwen waarvan de huid tekenen van veroudering vertoont. De lijn gaat bestaande rimpels, huidverslapping en een doffe huid tegen. Wanneer deze tekenen zichtbaar worden in het gezicht, staan de Physiolift-producten voor u klaar. Ze maken uw anti-ageing huidverzorgingsroutine compleet en versterken de werking ervan, waardoor de huid wordt gladgestreken en voller lijkt.

Gebruik deze producten bij voorkeur 's avonds. Retinaldehyde is hét actieve bestanddeel bij uitstek tegen huidveroudering waarvan de antirimpelwerking klinisch is bewezen. Het is echter foto-instabiel, d.w.z. dat het bij contact met UV-licht wordt afgebroken en dus gedeeltelijk zijn werkzaamheid verliest. Retinaldehyde is daarentegen niet fotosensibiliserend, d.w.z. dat het het risico op " zonnebrand ” niet verhoogd.

De producten van PhysioLift zijn ontwikkeld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Als allergieën of intoleranties echter zeer sterk zijn, is het raadzaam om de Tolérance Extrême-lijn of crèmes voor de intolerante huid te gebruiken. Vraag in ieder geval advies aan uw dermatoloog.

¹¹Verandering in hydratatie-index van de Dagcrème door corneometrie, 22 personen met een vochtarme huid, één gebruik vs. controlegebied. ²Tevredenheidspercentage. Consumententest, 84 personen tussen 45 en 65 jaar (gemiddelde leeftijd van 53), gebruik van de Fundamentele dagcrème gedurende 56 dagen. 1 gebruik per dag

* In-vitrotest.

Terug naar boven