Website over het kuuroord

De productiefaciliteit

De productiefaciliteit

De Avène productiefaciliteit is gebouwd in 1989 in een ecologische reservaat, direct aan de bron, op zo'n 2.000 m2. Het werd geleidelijk uitgebreid (in 1992, 1998, 2003 en 2010).

Unieke locatie

Vandaag de dag beslaat het gebied 17.000 m2, met nog steeds dezelfde zorg en respect voor de omgeving.

Een hoge kwaliteitsgarantie

Dit jaar produceert onze productiefaciliteit 7000 ton aan formulegrondstoffen, waarmee 63 miljoen producten in onze hoogwaardige productiefaciliteit geproduceerd worden.

Met het oog op het behoudt van de unieke en therapeutische eigenschappen van Avène Thermaal water, ten aanzien van de behandeling van gevoelige, overgevoelige of allergische huid, zijn er specifieke maatregelen genomen:


• Er is een directe verbinding tussen de bron en de productiefaciliteit
• Continue stroom


Tegenwoordig is het Avène zakencentrum met haar 230 medewerkers, gewijd aan productie, kwaliteitsbewaking en -controle van het merk Eau Thermale Avène. Dit heeft bijgedragen aan een economische impuls van de gehele regio.
Deze productiefaciliteiten voldoen aan de certificaten ISO 9001 en 13485 volgens de Farmacie wetgeving.Het certificaat ISO 9001 is een norm die een overzicht geeft van de eisen die worden gesteld aan de organisatie om te borgen dat alle bestaande  managementsystemen aan die kwaliteitseisen voldoen.Het certificaat ISO 13485 is een norm die de procedures vaststeld om onze producten te laten voldoen aan de eisen van veiligheid en kwaliteit tijdens alle belangrijke productiestappen, van ontwikkeling tot hergebruik.

Bovendien, is de productiefaciliteit uitgerust met de mogelijkheid voor de vervaardiging en conditionering in een zeer steriele omgeving van producten uit de Tolérance Extrême D.E.F.I. range. Dit industriële proces van volledige sterilisatie is een gepatenteerde formule en uniek in de wereld. Het is afgeleid van, en gebaseerd op, de productie van injecteerbare medicijnen. Het bevat strenge controles in alle stadia van productie om totale steriliteit van de producten te garanderen.

Ofschoon het Avène Thermal Spring Water nog steeds niet al de geheimen heeft prijsgegeven, zijn de meeste ontdekt gedurende de afgelopen 30 jaar onderzoek door de Avène Dermatological Laboratories, onderdeel van de Pierre Fabre Group, en de ontelbare pharmacologische en klinische studies.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.