Website over het kuuroord

Avène, de omgeving

Avène, de omgeving

Avène-les Bains is een dorp in het Cévennes gebergte, gelegen op 350 m hoogte, in de vallei van de rivier Orb. In het natuurgebied van de Haut-Languedoc, tussen de bergen Espinousse en Escandorgue, in Noord Herault.

Een prachtig natuurgebied

Het in 1976 opgerichte regionale natuurgebied van de Haut-Languedoc omvat 260.000 hectare. Tweederde van dit gebied bestaat uit bossen en wouden. Het natuurgebied richt zich op duurzame ontwikkeling, zowel economisch als cultureel en sociaal. Natuurlijke habitats, biodiversiteit en landschappen zijn zeer goed bewaard gebleven en de waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd.

Een zonnig en mild klimaat

Door de natuurlijke waterscheiding (de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan) in  het natuurgebied van de Haut-Languedoc, heeft dit gebied zowel mediterrane als atlantische klimaatsinvloeden, wat resulteert in uitzonderlijke biologische en landschappelijke diversiteit. Avène heeft een mild en zonnig klimaat, waardoor de natuur prachtig is.

Ofschoon het Avène Thermal Spring Water nog steeds niet al de geheimen heeft prijsgegeven, zijn de meeste ontdekt gedurende de afgelopen 30 jaar onderzoek door de Avène Dermatological Laboratories, onderdeel van de Pierre Fabre Group, en de ontelbare pharmacologische en klinische studies.

The brand Eau thermale Avène

Site thermal

Verstuur mail

Bezig met zoeken

inloggen vereist

Log in op je Avène account of meld je aan om deze informatie op te slaan


Log in of registreer u

You can't post more than one comment on a product

Geef jouw mening

* Verplichte velden

Mijn inspiratie

-Dag
-Maand
-Jaar

De merken van de Pierre Fabre Groep:

*Verplichte velden

Bedankt voor uw feedback!

De reactie staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door beheerders van deze site. Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.